tirsdag 25. januar 2011

NORGESGLASS...

... er utrolig kjekke og kan brukes til så mye. Har blitt en del i samlingen, men håper å finne noen 2 liters. De har jeg foreløpig ingen av. De fleste av norgesglassene har jeg fått gratis og noen få har jeg kjøpt. At mengder av norgesglass ble kastet den gangen min mormor flyttet fra huset sitt, nei det må bare ikke tenkes på.
Etter at vi lukket butikken, har jeg hatt god tid til å gå å kose meg her hjemme. Ting bytter plass alt etter som og jeg ser ting som må forandres, men alt til sin tid. Har mange planer framover, men kan ikke nevne de for mannen for da får han "høneskinn" hi hi. Stua først, vet du:-)


Cornflakes og minifras har har kommet oppi norgesglass i dag. Har satt de oppi en liten trekasse slik at det blir enkelt å ta de fram og sette de bort igjen. Ser litt bedre ut på bordet enn de store eskene:-)


I dag har jeg kost meg med å flytte rundt på litt småting, selv om jeg nok heller skulle tatt fjellet av klær som begynner å bli faretruende høyt. Men det forsvinner nok ingen steder;-) En fortsatt syk 3 åring gjør at jeg ikke har fått gjort så mye, hun syns at mammaen bør holde seg i nærheten. Derfor har kjøkkenet blitt prioritert i dag. Nå skal jeg snart slenge føttene på puffen og rumpa i sofaen - avslapping neste;-)
god tirsdagkveld

Oppdatering; Har vært så heldig å få samme "Beautiful Blogger Award" fra Mari Ann med bloggen Dronningstjerna. Tusen tusen takk Mari Ann!! 


3 kommentarer:

 1. Det er så fint med Norgesglass, en av mine favoritter også! Alt gjør seg liksom i de glassene:) Kjempefint med trekasse å ha dem i:)

  klem jennifer (bittelillehuset)

  SvarSlett
 2. Kjempe kjekt med Norges glass, veldig fint med frokostblanding oppi!!!
  Grattis med Awarden, den fortjener du!
  Klem!

  SvarSlett
 3. hihi... for eit samantreff da:) Har nettopp vaska mine aller fyrste norgesglas som har stått lagra i ei årrekke hos min grandonkel. Var mi mormor sine som budde i same huset.

  Korr praktisk og tøft med frukostblandinger i da!!! Satt her i stad og funderte på kva eg skal bruke mine til. Ingen som spis fr.blanding her i huset, so må nok finne på noko anna...tenke, tenke...

  Herlig å pussle litt rundt å flytte på ting og tang ☺ Fine bilder og mange fine ting hos deg!!!

  God bedring til lillegullet ♥

  Klem Mette.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...