lørdag 22. januar 2011

NY LAMPE

Da jeg var på Ikea på torsdag oppdaget jeg at de hadde Barometerlampen på halv pris, til kr 149,- Tenker denne kan brukes på pulten min jeg har planer om å ha i stua, bloggeplassen:-) 
Foreløpig så står den på kjøkkenet på ett lite bord jeg har ved siden av sofaen. 


Bambi har også fått flyttet inn for anledningen. Her flyttes det rundt med ting alt etter som. Nå skal det jo sies at jeg ikke har den helt store plassen å boltre meg på enda. 


Ikea har som sagt mye kjekt og det kommer alltid mer oppi posen enn planlagt, som disse Narcissusene. Betalte kr 29,- som vel er billig? Er ikke sikker på hva de koster i blomsterbutikkene. Jeg syns det var billig;-)


Lurer på om jeg skal bake en sjokoladekake? Hva er dine planer for i dag?

ha en deilig lørdag1 kommentar:

  1. Ønsker meg veldig den lampen i gulvlampe, den har så fine detaljer:) Perfekt sammensetning av ting på det bordet! Vakkert med den litt industrielle lampen, den søte bambien og de vårlige løkblomstene i rustikk potte. Prikken over i'en er jo boka med saks oppå:)

    Idag er den store ryddedagen her hos oss. Har foreløpig tatt stue og kjøkken, senere skal jeg ta soverommet og begynne å ta ned listene. Vi skal nemlig pusse det opp og jeg gleder meg så til å lage "nytt" soverom!

    klem Jennifer (bittelillehuset)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...