søndag 30. januar 2011

NYE SKITTENTØYSKURVER

God søndagskveld alle sammen! Da var det igjen ukens siste dag og i morgen starter vi på en ny og ubrukt uke. Krysser fingrene for friske unger... Minsten har vært mer og mindre syk i halvannen uke nå, men i dag har formen vært bedre. Tror hun skal få være hjemme i morgen også før det er barnehage igjen.
I går var min mor, minsten og jeg på Skeidar og Ikea. Pappaen og den eldste var på fjellet og rant slalom - noe som hadde vært helt fantastisk! Ikea var som vanlig helt kaotisk men vi fikk kjøpt det vi skulle. Nye løkblomster kom så klart i hus;-)


Ble så inspirert av Beate med bloggen Husets hjerte da hun viste sine skittentøyskurver, og da jeg så disse på Skeidar til kr 199,- da måtte de bare bli med hjem. Herlig å få ett skikkelig system her hjemme etterhvert. Det er merkelig hvor mye mer en legger merke til når en går hjemme. Både på godt og vondt :-)


Mannen har i dag skrudd ned noen skikkelig stygge knagger (etter 5 år i huset) og stigen som jeg kjøpte på Living for en stund siden har endelig kommet på plass. Kjekt med noe nytt og ikke minst når det er noe funksjonelt i tillegg.

I dag hadde vi sol fra formiddagen av og minsten og jeg tok sykkelen ned til mormor. Den har ikke vært ute på en stund og det var visst utrolig kjekt å endelig kunne sykle igjen. Ser ikke ut som det kommer mer snø her heller, så da blir det nok noen sykkelturer framover:-)


Kjekt med kurv på sykkelen, da kan også bamsen får være med på tur og en liten dame kan jo ikke gå ut uten vesken sin *smiler* Herlig med litt frisk luft for både små og store etter en uke inne.
Krysser fingre og tær for at vi holder oss friske nå framover.


god søndagskveld 


6 kommentarer:

 1. Hei Agnes:)

  Så stilig med desse to korgene da:)

  Stige vil eg og ha på badet!!
  Mannen har lova å snikre ein til meg..Eg veeeentar...(Sååååå kjedeleg)

  Kjempe fine bilder som alltid her hos deg:)

  God ny veke til deg og dine også♥

  Klem frå Astrid

  SvarSlett
 2. kjempe fine korger!!!
  Så flinke H er til å sykle, håper det ikke kommer noe mer snø her nå, e litt klar for vår♥
  Ha ei fin uke!!!

  SvarSlett
 3. Hei,
  så fint det var med disse kurvene da♥ me like!

  Ikea er vel stappa på Lørdager ja,
  men det er jo sånn man må regne med.
  Koselig med løkblomster nå som det går mot VÅR♥

  Ønsker deg en fin uke,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 4. Så fine skittentøyskurver!
  Her står de midt i glaningen på toppen av trappen, så vi må ha lokk på de, er ikke alltid like hyggelig og ha åpne skittentøyskurver når man har besøk og man MÅ gå forbi de, hihi! Så her er det kurver MED lokk ja;) Ikke like fine, men en nødvendighet!

  Så deilig med bare veier uten snø!!! Her er det som regel umulig og ta ut sykkelen før langt ut i April! Og da er det så mye grus at vi må vente på feiebilen, så ikke ungene skal skli... Ser så deilig ut med disse bloggene som viser bare veier og sand på stranden, kjenner jeg blir litt missunnelig da, vi bor i VINTERLAND vi skjønner jeg;)

  Ha en fin, ny uke!
  Klem Line

  SvarSlett
 5. Superlekre skittentøyskurver! De små tavlehjertene gjorde seg veldig - det lille ekstra:) Skulle hatt noen finere skittentøyskurver jeg også, blir liksom aldri noe greie på det, men det kommer litt lenger ned på listen foreløpig.

  Håper du får en fin ny uke:)

  klem Jennifer

  SvarSlett
 6. Hei! Så gøy at du ble inspirert. Så søte de tavlehjertene er på kurvene. Så enkelt men så stilig!!! Ha en fin kveld videre!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...