søndag 16. januar 2011

NYTER KVELDEN

Tiden flyr når en har det gøy, er det ikke slik det heter? Det er helt utrolig hvor fort denne uken har gått og vi har kommet til ukens siste kveld. Selv om jeg ikke har jobbet noe denne uken, så føler jeg at det har vært travlere enn noen gang:-) Ting som har blitt nedprioritert her hjemme har jeg fått tid til, så har det jo blitt kos med de små også. Tror de syns det er ganske uvant og kjekt med mammaen hjemme, og hun syns det har vært deilig å være sammen med familien. Det er luksus det *smiler.*


Jeg kjøpte for en tid tilbake en kalender på Etsy og i går dumpet den ned i postkassen. Syns det er noen herlige bilder som pryder hver måned og kjekt med en kalender som ikke er så stor. Fikk med ett kort med bilde av en babyelefant som var til stor glede for minsten. Bildet måtte til og med være med i seng i går kveld. Små barn store gleder...

Dagen i dag har gått i ett med håndballturnering og det er jo så utrolig kjekt å være med som mammaer og pappaer og se på alle de håpefulle ute på banen. Skikkelig flinke har de også blitt. 
Er godt når kvelden kommer og en kan slenge seg i sofaen og nyte resten av kvelden med en god kopp te og kanelsnurrer som ble bakt i går.


ønsker alle en god søndagskveld
4 kommentarer:

 1. Knallfine kalender!!! Du den rammen er kjøpt på Feel, det var en stund siden, men de har de helt sikkert ennå! De var veldig billige, rett øve 100 lappen viss jeg ikke husker heilt feil:)
  Mmm den kanelbollen såg skikkelig goe ud!!!
  Ha ei fin uke!
  Klem!

  SvarSlett
 2. Herleg med slike "nytekveldar"...
  Såg kjempegodt ut med te og kanelsnurr;)mmmmmm

  DEI skjønne kallenderane♥

  Ønsker deg ei god veke!!!

  Klem Mette.

  SvarSlett
 3. God morgen Agnes..
  Godt og høre at du har kost deg i helgen sammen med familien. DEt er godt å bare være familien uten mye annet styr som påvirker en!
  DEt kan til tider være travelt å være hjemme...hehe..tiden flyr fort da også vist en putler med litt forskjellig:)
  Du har til og med bakt kanelsnurrer...hørtes deilig ut, tenker de andre satte pris på det:))

  I dag er det Mandag igjen..ny uke og nye muligheter. Jeg skal på et oppfølgingsmøte til et kurs jeg gikk på i November i dag..

  Du må ha en kjempefin dag.
  Blir spennende og se om du får jobben:)))

  KLemmer til deg!

  SvarSlett
 4. Hei Agnes Elin !! Kan du ringe meg ??? Får kje tag i deg... Lurte på noge, har et maleprosjekt på gang, å det kan jo du ! Klem fra Solveig

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...