fredag 28. januar 2011

ORDNING & REDA

Da var den herlige fredagen kommet, syns ukene flyr avsted. Det går så utrolig fort fra den kjedelige mandagsmorgen til det er fredag igjen. I dag skal det bakes Focacciabrød. Tenkte å starte helgen med stekte kyllingfileer i biter, fløtestuet champingonger, pastaskruer, saus og deilig focacciabrød:-) En stor hit blandt både små (viss du ser bort fra soppen) og store.


Prøver meg også inni mellom på litt "ordning & reda," syns ofte det er småting som lager det største rotet her hjemme. DSer i fleng, ja de har 4 stk til sammen... Spill, penner og DSer har en stygg tendens til å ligger overalt, og når de så skal spille så finner de ingenting.
Ikke så mye som skal til for å få orden på dette;-)


En enkel liten kurv (tror den er kjøpt på Ikea) og ett tavlehjerte, vips så har ungene et sted som de forhåpentlig husker å bruke til alle disse DS tingene sine. 
Bare ett lite tips på en fredag. Prøver nemlig å få litt orden på alle småtingene som blir til masse rot her i det Blå huset;-)


Ellers så spirer det å gror på kjøkkkenet, Narcissusene som jeg kjøpte på Ikea har begynt å springe ut.


Da skal jeg bake deilig Focacciabrød.

ønsker alle en herlig helg

4 kommentarer:

 1. Er deilig å få ting på plass da. Lettere å rydde opp..blir endel små duppeditter ja. Kjempesøte de tavlehjertene, de har jeg ikke sett før. Ha en deilig helg! Høres "jummy" ut med foccacia og div. Kos dere!

  SvarSlett
 2. Å, for ein god ide!!!! Skal straks sjå om eg finn ei tom korg e.l å putte akkurat det same i... som du seier,finn ikkje når ein skal ha det. So greit å ha orden på Ds`ane, for det følger med so mange smådelar og dyrt er det også!
  Kunne faktisk tenkt meg ei korg til mannen også ☺ som sprer rundt seg med mobil,lommebok,husnøklar,handlelister,lommerusk,bilnøklar...
  Alt dette øydelegg no fruas stilleben,som sjølsagt fjerner desse uromomenta. Og då er det som med barna:"har du sett"... "finn ikkje"...
  Håper eg finn TO korger, for har skal vi få orden i rotet:)

  Takk for kjempebra tips Agnes ♥

  Ønsker deg ei strålande helg!!!

  Klem Mette.

  SvarSlett
 3. Hei Agnes:)
  Høres ut som et perfekt Fredags måltid, foccacia brød er så godt og kan jo brukes til så mangt:))

  Slike korger er kjekke og ha til div nips naps som slenger rundt forbi. Nå er det jo slik med unger at de roter og bryr seg ikke mye om å ha orden i rotet. Du er god som prøver å organisere rundt omkring...
  Jeg bruker også slike korger litt her og litt der:))

  Ha en kjempefin helg..
  Jeg skal se Korslaget, ha forresten bestilt biletter til Lisa Williams i Stavanger i dag. Hun skal komme der i September...så da blir det mitt andre show med henne. Kjekt å ha noe å se frem til:))

  Nyt helgen da..
  Klemmer

  SvarSlett
 4. Deilig Fredagsmat;)
  Lurt med slike små kurver, de har vi overalt i huset og ♥

  Kos dere med helg!

  Klem Line

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...