mandag 24. januar 2011

PAKKEN I POSTEN

Som jeg skrev tidligere i dag, så lå det hentelapp i posten på lørdag. Og gleden ble ikke mindre da jeg så at den var fra Riviera Maison Molde. Jeg har nemlig sett på denne rammen i lang tid på nettet, men har ikke klart å få tak i den. Det var før jeg kom i kontakt med snille Anita fra Riviera Maison Molde.


Etter noen få mailer fram og tilbake gikk det ikke lenge før denne nydelige rammen var min. Fra første gang jeg så den, så var det bare at denne må jeg bare ha. Gleder meg til å få på plass bildet;-) Var også så heldig at jeg fikk en lik ramme til jul, men den står det Sisters på. Tenkte å ha bilde av de yndige små i den.


En stor og kjempehyggelig overraskelse var at Anita hadde sendt med denne flotte "klokken." Har sett på disse også.
Tusen tusen takk skal du ha!! Vet hvor jeg skal henvende meg senere viss det er noe jeg absolutt ha. 
2 sjokolader og en liten hilsen lå også i pakken.
Nå skal jeg kose meg med nytt Bolig Drøm.


"gode minner er gull verdt når det er det eneste du har igjen fra en høyt elsket person"

ha en herlig mandagskveld

2 kommentarer:

 1. For en vakker ramme ♥ Skal bli RIKTIG for deg og få pappa'n din i glass og ramme, kjempflott!
  RM har jo bare såååå mye lekkert! Og heldige du som fikk bjellen og, de er knallfine;)

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Å, for ei flott ramme!!!! Veit RM har mykje fint,men har aldri sett denne... og "sisters":)
  Trur eg må ta ein tur innom neste gong eg er i Rosene`s by♥

  Og den bjella også er no so fin!!! So kjekt å få extra-gaver da:)Det kaller man "sørvis"!!!

  PS: Ta ein tur innom bloggen min.(Til deg frå meg);)

  Kos deg på tirsdagen♥

  Klem Mette.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...