torsdag 6. januar 2011

SÅ KOM SNØEN IGJEN

I dag da vi stod opp ble vi mødt av snø og vinter igjen. De siste dagene har det regnet og hele snøen var forsvunnet, men i dag var den tilbake igjen. Syns det er ganske koselig jeg, og det er jo så kjekt for ungene:-) Håper bare det er blitt ryddet og saltet på veiene til jeg skal på jobb senere i dag.
Nye lykter fra Mestergrønn, de var satt ned på halv pris og da fikk jeg 2 stk for kr 80,- Syns det var ganske billig i utgangspunktet og når det er halv pris så blir det jo - Ta 2 betal for 1, som absolutt ikke er feil. Det var ikke de eneste tingene jeg lempet i bilen i går på minsten og min sin lille handlerunde;-) Bilder av det andre kommer en annen dag;-) Kan bare si at jeg er KJEMPEFORNØYD!!


Lyktene har jeg hengt opp på den nye hyllen fra butikken, og så har jeg tatt av brette fra brettbordet og satt det på kjøkkenbordet. Litt kjekt med forandring og samtidig så har vi jo ikke såå veldig god plass når alt blir stuet sammen på kjøkkenet.


Sinkhuset har jeg fortsatt framme og det blir nok ikke satt bort med det første. Er jo ikke spesiell julepynt og lys det brenner vi fortsatt mye av i det blå huset. Tror vi brant opp over 100 telys i jula;-)

De små lysene til lysklypene har fått plass i ett norgesglass. Jeg fikk mine sendt fra Danmark for jeg fant ingen noen steder her hjemme. Senere så jeg at Plantasjen solgte slike små lys, men i Danmark kostet de slikk og ingenting. Kjekt å ha en svigermor i Danmark:-)


Nå skal jeg hoppe i dusjen, så skal vi hente mormor på jobben. Litt avslapning før det er jobb.

ønsker alle en herlig torsdag, snart helg

5 kommentarer:

 1. Hehe...nå smiler jeg virkelig..
  Jeg fikk også en slik lykt til jul av pappa. Han hadde vært og shoppet på Princess, gode pappaen min. Den var helt lik!

  Været ja...hvem snakker ikke om det for tiden. DEt regnet fantekjerringer her også i går og så over natten våkner vi til 15 cm nysnø, det snur seg jaggu fort.
  Været kan ingen gjøre noe med så vi får ta det som kommer :)))

  Jeg har også zink hus og forbinder de ikke med jul, jeg hadde de framme i hele fjor. Slike små lys mener jeg de selger på jula, kansje ikke helt like men de funker. Jeg kjøpte der!

  Jeg er hjemme og putler med småting, har tatt ned julegardiner etc... Bare treet igjen, er jo litt deilig og få det gjort.

  Håper du får en kjempefin dag.
  Er stuen snart ferdig????
  Klemmer

  SvarSlett
 2. Kjempeflotte bilder ;) skikkelig kupp det der ;) ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Så flotte bilder!
  De er kjempefine de lyktene der:)
  Var på mestergrønn i dag jeg og, og de hadde fått inn noen flotte lysestaker og potteskjulere i hvitt og sølv, til en grei pris... tror jeg må dit ved neste lønn, nå er det stopp!

  Ha en fin dag på jobb!

  Klem Line

  SvarSlett
 4. heldigen du som har vært på salget, jeg holder meg unna butikkene og har klart det i en uke. Det er hardt må jeg si hehe. Jeg sparer til shopping i new york som er om 2 mnd. Den som venter på noe godt .......

  SvarSlett
 5. Hei,
  vi har også en av de stjernelyktene, kjøpte den for lenge siden på mestergrønn på maxisenteret. Kunne godt tenke meg flere, iallefall til den prisen! Hvor var du, og hadde de igjen?

  Jeg har kikket på Burberry tidligere og, men liksom ikke kunne tatt meg råd til det (åh som jeg gleder meg til å begynne å jobbe igjen, bare 1,5 år igjen med skole først). Den ble kjøpt på Engler ja :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...