fredag 7. januar 2011

SÅ VAR DET HELG

Etter en travel uke er det endelig helg og det skal bli deilig. Trenger litt tid for å komme inn i den vante hverdagen igjen, da er det jo godt å ha en helg inni mellom. Mye har skjedd de siste dagene og du kan si at det blir store forandringer her hjemme. Mer om det i ett senere innlegg.


Roser til helgen kjøpt på ICAen og jeg betalte ikke mer enn 29,90 pr pakke, det er jo billig. Så får vi se hvor lenge de varer;-) Litt mer rosa har kommet inn på kjøkkenet, litt vår inne må være lov.


Med dette så ønsker jeg alle som er innom bloggen 
en herlig helg - mannen og jeg skal bare slappe av i kveld


4 kommentarer:

 1. Spennende å se hva som skjer! Får se om jeg klarer å få til en tur på kvadrat. Kjøpte serviettringer på MG samtidig som jeg kjøpte lyslykten, og skulle hatt noen flere av dem og ;)

  Kos dere masse i helga!

  SvarSlett
 2. Så spennende med nyheter i heimen da Victoria;))
  Og deilig med helg!
  Nydelige roser - er så gøy at det går an å få de til den prisen;))

  Slapp godt av i helgen og kos dere ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Nydelige roser med den skjønneste rosa-farge:)  Etter helga skal jula ut her også. Gleder meg til å erstatte med litt vårlege detaljer...

  Kos dåkke i helga

  Klem Mette

  SvarSlett
 4. Jeg elsker rosa, og rosa her i huset er ett sikkert tegn på at våren nærmer seg .... vi trenger ikke snakke høyt om at vi fremdeles har 3 kalde vintermnd igjen hehehe
  Fin lørdag til deg.
  ps:det kribler i fingrene mine for å komme innom butikken din og plukke med seg ett par ting men pga shoppestoppen min blir jeg heller hjemme idag.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...