tirsdag 18. januar 2011

TIL SISTE SLUTT

God kveld til alle som er innom her på bloggen. Her jobbes det i stua og snart er siste rest av tapet fjernet. Kan tro mannen er glad for det ja;-) så gjenstår det bare masse sparkling og pussing før vi kan gå i gang med å tapensere, men først er det skifting av vinduer. Gleder meg til de kommer.


Kjøpte noen roser på ICAen for halvannen uke siden og de synger på siste verset. Tenkte at jeg skulle prøve å ha de til siste slutt, så i dag har jeg snittet de på nytt og satt de i en liten mugge med nytt friskt vann. Mon tro om jeg ikke klarer å ha de litt lenger?


Grubler fortsatt over vaskemaskinkjøpet, for det går mot en ny. Det var mannen som mente at jeg ikke kunne klare meg med bare en, men enn så lenge ruller og går den ene for fullt:-)
Får tenke og lese litt videre på nettet, så finner jeg nok ut av det. Her har ikke mannen så mye han skulle ha sagt *smiler.*

ha en super kveld


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...