onsdag 12. januar 2011

TUSEN TAKK...

... for alle kommentarene på innlegget om avlutning av butikkdrift. Etterhvert som tiden går så kjenner jeg at det var det rette å gjøre. Nå nyter jeg dagene hjemme og får gjort såå mye som jeg ikke fikk tid til før.
Jeg skal bruke disse fridagene framover til å gjøre ting som har blitt nedprioritert før, og bare kose meg.


Har også tenkt på bloggen sin framtid. Først tenkte jeg å legge den ned samtidig, men så er det jo det at jeg syns det er så utrolig kjekt:-) Og jeg har "truffet" så mange kjekke folk her inne, så foreløpig så fortsetter jeg med bloggingen. 

Tusen takk til alle dere som er innom bloggen og legger igjen så mange flotte kommentarer - dere er best!!

Vil også ønske nye følgere velkommen og håper at dere vil like dere her inne hos meg.

ha en fortreffelig onsdag

3 kommentarer:

 1. God Morgen kjære Agnes.
  Jeg håper for all del ikke at du legger ned bloggen nå som jeg først har blitt "kjent" med deg her inne :))
  Nå kan du bare være "deg" her på bloggen og skrive om akkurat det som faller deg inn, trenger ikke tenke butikk og reklame å alt det der. Tenk så deilig!!
  Du kan gjøre blogge når det passer deg og passer det ikke så gjør du det ikke, enkelt og greit. Jeg blogger når jeg føler for det og for at jeg har lyst og ikke for at jeg føler at jeg må.

  Bloggen har for min del vært en veldig sunn og god hobby å ha ettersom jeg er mye hjemme for jeg ikke har krefter til å farte rundt på alt jeg kunne tenkt meg. Men heldigvis for meg så går det jo mye bedre enn det gjorde for et år siden. Jeg prøver å prioitere ting som jeg liker å gjøre og familien. Det kan sikkert virke som jeg gjør utrolig mye med tanke på bloggen men jeg skriver jo ikke at jeg kansje har brukt flere dager på et prosjekt.

  Ta feks. romjulen, vi ommøblerte.
  Jeg brukte hele romjulen på det vi gjorde da, tok meg litt for mye ut og var helt gåen i flere dager etterpå. Da ble ingenting gjort og så ble jeg syk attpåtil!!!
  Jeg tar dag for dag og koser meg med det jeg har lyst til og er glad for alt jeg får utrettet :)))
  Det er fornuftig av deg og prioiterer ting du ikke har hatt tid til tidligere. Stå på Agnes og kos deg.
  Jeg gleder meg til å se hvordan stuen blir vist du skal blogge om den :))

  Nydelige lykter fra riviera maison, de har så mye flott.
  Nyt dagen og husk at jeg tenker på deg.

  KLemmer:)

  SvarSlett
 2. PLIIIIIS fortset med bloggen☺☺☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 3. Nei, NEI - du trenger da ikke legge ned bloggen selv om du legger ned butikken! Det er dårlig gjort ovenfor oss som liker innleggene dine så godt det;))
  Keep it up ♥

  Klem Line

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...