tirsdag 11. januar 2011

TYVSTARTER LITT PÅ VÅREN

I dag kom snøen igjen, vi har hatt det bart en stund nå med masse regn. Håper bare den blir liggende en stund framover slik at skiene kan benyttes litt mer. De små syns det er så kjekt.
Mammaen trenger ikke bekymre seg lenger over hvordan været er, siden jeg slipper å kjøre 10 mil fram og tilbake til jobb. 


I dag måtte jeg bare kjøpe med meg noen krokuser hjem, syns de er flotte slik de er nå også. Kjekt når vårløkene kommer i butikkene. Blir nok ikke lenge før perleblomstene også er på plass.


Jeg har satt de i lyslyktene fra Riviera Maison. Kjekt med ting som kan brukes til flere ting:-) Eføy på bøyle til ca 40,- ble også med hjem. Må ha litt nye grønne planter nå, syns de ble så tomt på kjøkkenet når julen forsvant.


I kveld skal jeg ut å treffe veninnene igjen, det blir koselig. Alltid kjekt å komme seg ut litt. Mannen og minsten skal kose seg hjemme, akkurat nå er det Byggmester Bob som ruller og går på tven.


ønsker alle en flott tirsdag, med eller uten snø;-)
1 kommentar:

 1. Gleder meg til litt vår i huset her også...
  Kjempefine lyktene frå Riviera Maison:)Passa veldig fint som blomsterpotter også! Krokuser er no skjønne da. Og perleblomster...Sukk.
  Lengter etter VÅR*

  Fint også forrige innlegget ditt:) Lykke til med forandringane!!!

  Klem Mette

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...