lørdag 22. januar 2011

VAKRE HJEM & INTERIØR

Da var kvelden her og ja det ble baking i dag:-) En sjokoladekake og grove rundstykker, tror jeg har fått dilla på baking. Prøver å være husmor for tiden, tar igjen all tapt tid hi hi. Minsten i det Blå huset syns det er helt topp å være med å bake, og til å være 3 år så må jeg si at hun er så flink. Kanskje en framtidig baker i familien *smiler*


Sjekk ut formen på rundstykkene, det er 3 åringen som har bakt:-) Sjarmerende hi hi, men det gjør jo ikke noe når det er kun vi som skal spise de. Sjokoladekaken var av en ny oppskrift jeg prøvde, men om det var helt vellykket å bake den i Green gate formen kan vel diskuteres. Skulle kikke inn i ovnen for å se på kaken da den var halv stekt og da var den på vei ut av formen. Måtte inn og klemme den sammen, så ja - du ser hvordan den ser ut;-) God var den da, så da bryr vi oss ikke om form og fasong.


Rett før stengetid på butikken kom jeg på at jeg hadde glemt å kjøpe det nye Vakre hjem & interiør. Krise!! he he, måtte derfor sette meg i bilen for å reise på butikken. Mannen bare ristet på hodet;  -Agnes, det er ett blad vi snakker om... -Ja ja, men det er viktig!! -Att du gidder... 
Ja ja kjære mannen, det er mye vi jenter gidder når det gjelder interiør;-)
 Gleder meg til å sette meg i sofaen i kveld å lese og se bildene av det flotte huset til Anine med bloggen Villa von Krogh.
Nå holder mannen på med middag, kanskje jeg skal tyvstarte litt på bladet?

ha en god kveld kjære leser
2 kommentarer:

 1. Åååå, så koselig dere har det sammen, og er så herlig at du lar treåringen lage rundstykkene;) Der har nok jeg slitt litt oppover, jeg er perfeksjonist og har nok ikke sluppet til barna så mye som jeg burde... men jeg "jobber med meg selv" og de får prøve seg nå, på tide, de er 11 og 13 og kan ikke skjære brød - Iiiik! (joda, de KAN, men de blir veldig skjeve!)

  Nå når jeg har blitt "eldre" hahahah, så ser jeg jo sjarmen med rundstykker bakt av de små og den smaker jo detsamme... skulle vært blogger når barna var små jeg, da hadde jeg nok lært at dette er helt ok;))

  Hejlep! Jeg glemte og Vakre Hjem i dag!
  Enda godt jeg skal hente datteren hos en venninne før stengetid, jeg vil og kose meg i sofaen med det bladet og hadde gledet meg til og se fra Anines Hus jeg og;)

  Ha en fortsatt strålende helg med husmorsyssler og kos;)

  Klem Line

  SvarSlett
 2. kos når barna får vere med på baking:)Må seie meg litt enig med "Har en drøm". Baker helst når jentene er på skulen...enklast slik;)
  MEN sjølvsagt må dei få sleppe til av og til:)Eg må då ha gooood tid og tåle litt søl og bakst i alle varianter...hihi

  Herleg utgave av Vakre hjem & Interiør♥
  Kos deg masse vennen!!!

  Klem Mette.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...