lørdag 1. januar 2011

VELKOMMEN TIL DET ROSA KJØKKENET

Da skriver vi 2011 og ett helt nytt år står for tur. Hvem vet hvilke gleder og sorger det nye året bringer med seg, håper på mest gleder:-) Nytt og ubrukt er det iallefall. Morgenen i dag har vært lat, de små sov lenge å nå er det kos foran TVen. Minsten og jeg har innredet det nye kjøkkenet hennes som har fått plass på nettopp kjøkkenet.


Her kokes og bakes det til den store gullmedalje. Vi blir servert kaffe og kaker i veldig store mengder og nye muffins står klar i stekeovnen.


Serveringsbrettet står klar for servering. Muffinsene som står på øverste hylle ble kjøpt da jeg var på den vesle julemessen i prinsessehuset. Nettopp med tanke på kjøkkenet som jeg visste skulle ligge under juletreet.


Mammaen syns nesten det er like kjekt som minsten, utrolig hvor mye flotte treleker det er å få kjøpt. Plastikkfantastisk er det over og ut med, heller kjøpe etterhvert for det skal jo sies at treleker er en del dyrere enn plastikkleker.En "ny" hylle ble hengt opp slik at det ble litt mer oppbevaringsplass;-) Håper og tror at dette kan bli en kjekk kjøkkenkrok i mange dager framover.
Julen er på vei ut her i huset, men julekortene lar jeg alltid henge litt lenger. Synd at slike flotte bilder skal bli pakket ned for fort. Julekortet mellom kakefatene er min mors julekort i år. Hun og min far har sendt ut bilder av barnebarna de siste årene, så tradisjonen tro ble det ingen unntak denne julen heller.

ønsker alle en herlig 1. nyttårsdag

PS vil også takke for alle de koselige kommentarene jeg har fått i løpet av 2010. Tusen tusen takk, hadde aldri trodd at en blogg - denne bloggen skulle gi meg så mye tilbake da jeg startet.
Tusen takk alle sammen som har vært innom å besøkt meg!!
3 kommentarer:

 1. Utrolig søtt. Har også tenkt å kjøpe slikt til datteren min, men får vente til hun blir litt eldre:0). Ser kjempe kos ut.
  Riktig godt nyttår til deg og dine.
  Nyttårsklem fra meg

  SvarSlett
 2. GODT NYTT ÅR!!!!

  Sit her i sofakroken med veslejenta på sida... ho fekk då auge på det skjønne kjøkkenet til vesla di;): " åååå, stopp stopp stopp mamma!!!! e ditta ett leikekjøkken???? ååååå, sånn ønske ej mej!!!!" So kjem mannen då nysgjerrig:" Det var eit flott kjøkken!!!!" So då må mora berre spør: " korr he du fått tak i ditta kjempefine, søte , kjekke kjøkkenet????"

  Kos dåkke masse i helga:)

  Klem Mette*

  SvarSlett
 3. Godt nytt år!
  Nydelig kjøkkenkrok, kan tenke meg at det blir mye godt på dere fremover;)
  Det er tydlig at lekeprodusentene følger med i interiørtrendene ja, er nok mange mammaer som har ønsket seg slike kjøkken til barna til jul;)

  De er jo dekorative og morsomme på en gang...

  Nydelige jentene dine var i Chill kjoler fra mormor - er så kjekt med slike mormorer altså ♥

  Nå er det kun en lat dag igjen, så begynner hverdagen, skal bli litt godt og:)

  Klem Line

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...