tirsdag 15. februar 2011

♥♥♥BESTEMOR RUTER♥♥♥

I helgen kom jeg over bloggen Mer enn bare ord og hun har lagt ut film om hvordan hekle bestemorruter:-) Jeg har hatt lyst til å lære å hekle slike søte ruter, men for en som ikke har holdt i en heklenål på over 20 år... Ja da er det kanskje ikke så enkelt. MEN etter å ha sett filmen så fant jeg ut at jeg skulle prøve meg. 


På lørdag var jeg å kjøpte meg garn og heklenål og er helt hekta for tiden. I går måtte jeg å kjøpe enda mer garn, for dette var jammen meg kjekt:-) Det går ganske fort å hekle en rute og det liker vi, men med tanke på hvor mange ruter en trenger for ett helt teppe - ja da er det godt at ikke en rute trenger all verdens med tid. Da hadde jeg kanskje vært ferdig til jeg er 50 hi hi.


Det har blitt noen ruter i løpet av disse dagene, så gjenstår det bare å se hvor lenge hekleinteressen holder seg på topp. Forhåpentligvis så lenge at jeg kan få ferdig teppet, ellers så får det bli en pute eller ett dukketeppe. Kjekt er det iallefall å ha noe å drive på med mellom baking, maling, klesvask og andre huslige syssler. Apropo baking, har boller som venter på å bli penslet og satt i ovnen. Det blåser som en skulle tro det var storm ute,  og da er det godt å komme inn til nybakte boller og varm kakao med krem etter skolen:-)


god tirsdag kjære leser!7 kommentarer:

 1. Jøss så fine de ble. Lekre farger.

  Prøvde meg på sånn i høst, men min tålmodighet holdt bare til en rute...

  Ha en fin dag

  Lotte

  SvarSlett
 2. Hei kjære Agnes!
  Du er jammen men dame med som kan mangt. Flink du er! Hekle kan ikke jeg og kommer nok aldri til å gjøre det..for komplisert for meg hehe!
  Hadde nok måtte tatt med den første og eneste ruten i graven jeg, for jeg hadde nok aldri blitt ferdig..hihihi!
  Jeg kan strikke litt så lenge det går rett frem.

  Jeg får holde meg til det jeg liker best og føler at jeg kan:)

  Du baker og baker, tenker familien din setter stor pris på det.
  KOmme hjem til nybakte boller og kakao..
  Kansje noe jeg også burde gjøre en dag til gutta her i hus, eller en ettermiddag. Vi får se!

  Håper du har hatt en kjempefin helg, ser slik ut da. Fått fine blomster og greier, så koselig å bli satt pris på. Det liker vi alle:)

  Håper du får en kjempe fin Tirsdag.
  Klemmer herfra. Akkurat nå er det opphold i snøinga, men fy så kaldt det er. Jeg fyrer som bare det i ovnen:)))

  SvarSlett
 3. Wow - så flink du er, den filmen skal jeg sette meg ned og se en kveld. Har ønsket å lære meg det jeg og :)

  SvarSlett
 4. Nå har jeg kosa meg med innlegg fra deg helt tilbake til november. masse herlige innlegg, inspirasjon og bilder! Har storkosa meg!!

  Jeg er også i full gang med å hekle bestemorruter om dagen. Det er jo så moro!!
  Kjempegøy!!

  Ha en skjønn dag!

  KLemmer

  SvarSlett
 5. KJEMPEFINE!
  Jeg så og innlegget til Rebekka, men tenkte det var for litt øvede;)
  Jeg vet ikke om jeg har heklet før faktisk, kan ikke huske og ha lært det... Er det håp for meg med det innlegget likevel tror du? Lærer man fra første løkke?
  Har alltid ønsket meg slikt lappeteppe og det hadde jo vært gøy og lage set selv;)
  Kanskje jeg skal kjøpe meg noe tråd og heklenål i morgen da??? Er det forskjellig str på nålene tro...:)

  Ha en kos kveld, med boller og kakao - her er det og boller i kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 6. Nydelige! Så flink du er.
  Jeg har også et påbegynt teppe som forhåpentlig en gang blir ferdig :)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 7. kor fine dei vart - og kor flinke du er :)

  Artig å holde på med noe kjekt --- og vips så har du eit stort teppe
  nyt kvelden - klemma

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...