mandag 28. februar 2011

BESTEMORRUTENE...

... har blitt til ett teppe. For en stund tilbake ble jeg helt bitt av hekling og bestemorruter. Hver ledige stund ble brukt til hekling, men hadde vel ikke trodd at jeg skulle få gjort det ferdig. Er veldig flink til å begynne på ting, men ikke alltid like flink til å gjøre det ferdig he he. Nå har jeg begynt på ett nytt i blå farger.


Så var det mandag igjen og siste uken før vinterferien starter her i Rogaland. Ingen store planer for neste uke her i det Blå huset, men håper at det blir vær til noen dager i fjellet. Ellers blir det nok jobbing i stua tenker jeg, men i dag blir det vasking av klær og VM. Heia Norge!! Gleder meg til å se om det blir flere medaljer i dag:-)


Vil ønske nye følgere velkommen her hos meg, kjekt at du har lyst å følge hverdaglivet i det Blå huset. Så vil jeg bare takke for alle de koselige kommentarene - you make my day!!

god mandag kjære leser!
5 kommentarer:

 1. Så fiint teppe...

  Du er bare super flink.. Klapp deg selv på skulderen.. he he.. det fortjener du...

  Så kjekt med noe som er selv laget..


  Ha en fin fin Mandag, så snakkes vi snart.. klem

  SvarSlett
 2. Kjempefine bestemorruter :)

  Vi har også vinterferie denne uken. Soresøster på 10 er hjemme og jeg eller mannen er hjemme. Men lillesøster ville være på SFO, de hadde SÅ spennende program så hun klarte ikke å velge bort noen dager :)

  Deilig med late dager og ikke så hektiske morgener..

  Ønsker dere flotte dager!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 3. Så flott det var :) Jeg kunne så ønske at jeg kunne dette her med hekling og strikking, men det ligger helt for meg hi hi hi ja... har vært noen mislykkede forsøk :)

  Det var virkelig flott!
  Klem klem

  SvarSlett
 4. Hei på du!!

  Så fiiiiiiiiiiiint teppe ble da!♥
  Jeg er også igang, men gikk tom for garn så måtte ta en pause, men på`n igjen nå :)

  Ønsker deg en fin uke,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 5. Nydelig teppe! Vakre farger ♥ Dere er heldige dere hekledamer, er jo så mye fint man kan lage...:))

  Ja, tenk, Gull igjen!!! Bjørgen er bare helt RÅ!
  Og så fikk vi jo bronsje i kombinert, syns vi skal være fornøyde med det og;)

  Ha en fin dag!

  Klem Line

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...