fredag 4. februar 2011

EN BUKETT TULIPANER

Ingenting er som en ny, "sprø" bukett med hvite tulipaner. Måtte ha noen friske blomster siden det er fredag og helg:-) Plantasjen hadde 3 buketter til en hundrelapp, og den blir liksom litt flottere når det er en stor bukett. 
I dag har jeg vært i butikken for siste gang og det var jo litt vemodig å pakke ned alle varene og se det tomme lokalet, men nå er det en gang slik. I grunnen så var det ganske godt å få det gjort og få avsluttet det kapittelet.


Potten har stått ute så den måtte jeg skure før jeg kunne ta den i bruk, derfor har jeg satt den på ett pottefat til den får tørket opp. Tulipanene har jeg snittet ganske mye av siden de står i en blomsterpotte, men syns ikke det gjør noe. Leste en plass at du kan fylle på isbiter når Tulipanene trenger mer vann, da skulle de visst holde seg lenger. Siden vi er så heldige å ha isbitemaskin (gud forby at den blir ødelagt) så tenkte jeg å prøve ut dette.


Kjøpte med meg Jeanne d`Arc Living i dag. Nå skal jeg bare svinge støvsugeren, så på butikken å handle det mest nødvendige så er det helg. Minsten sover på sofaen, helt utslitt etter barnehagen og den eldste er i bursdag. Ser ikke ut som det blir noen skitur i morgen på familien i det Blå huset, været som er meldt er ikke av det beste. Kanskje det blir en aldri så liten shoppingtur i steden for?

Ser du meg i lampa hi hi?

håper du får en flott helg

5 kommentarer:

 1. en bukett med blomster, og da spesielt tulipaner, gjør seg alltid. skjønner godt det er vemodig å stenge ned butikken, du har vel drevet butikk i noen år nå og da er det ikke lett å bare legge ned.

  SvarSlett
 2. Er kjempeglad i tulipaner jeg også =)
  Flott blogg du har forresten!!!

  SvarSlett
 3. Skjønner det er vemodig at butikken er avsluttet. Lei meg for at jeg ikke fikk besøkt den mer, særlig etter du tok inn så mye fint av interiør ting :( Det er evigheter siden sist jeg var på Kilden. Hm. Går for lite i butikker - Iallefall nå, flere uker siden sist!!!

  Det var nydelige tullipaner du hadde fått deg til helgen :)

  SvarSlett
 4. So skjønne tulipaner:) Og i DEN flotte korga!!!
  Håper dei står seg leeeeenge...
  Kos dåkke på shopping i morgon ☺

  Fin fredagskveld ønsker eg deg ♥

  Klem Mette.

  SvarSlett
 5. Hvite tulipaner er lekkert! Og så smart og fint og putte de i en krukke ♥

  At skituren blir byttet ut med en shoppingrunde hadde jeg klart og leve med, hihi...

  Ha en fin helg!

  Klem Line

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...