torsdag 10. februar 2011

MIN LILLE FOTOMODELL:-))

God kveld alle bloggevenner, da var det allerede torsdag igjen og snart helg. Det blir en travel helg vi går i møte med håndballturnering, morsdag og andre kjekke ting som følger med helgen:-) Morsdagsgaven til min mor er ikke i boks, så tenkte å ta meg en tur ut i morgen å se hva jeg finner. Kanskje noe fra Green gate? Jeg ønsker meg iallefall noe fra det nye serviset; bare til en opplysning mannen min om du skulle titte innom bloggen.


Tulipanene som jeg kjøpte for snart en uke siden står like flott enda, har snittet de for tredje gang og satt de i en glassvase. Tror ikke de likte så godt sinkpotten. Ett tips som jeg skrev sist; fyll på med isbiter om du har, da holder de seg faktisk lengre;-)


Ett bilde fra gangen, vet dere har sett fra gangen før. Men det har kommet flere følgere siden da, så da kommer det ett bildet til. Har heller ikke så mye nytt å vise, vi har måttet ta en ufrivillig pause fra stueprosjektet. Venter fortsatt på vinduene og kjenner at jeg blir ganske så oppgitt over hvor lenge vi har måttet vente. Det siste var at de skal komme på mandag, får krysser fingrene for at det stemmer.
Mens jeg svinset rundt med fotoapparatet var det en liten en i bakgrunnen; ta bilde av meg mamma!!


Sjokolade rundt munnen etter kjeksspising. Har jo funnet ut hvor alt av kaker, snop og andre godsaker blir oppbevart, så når katten er borte danser musen på bordet. Tror dette barnet kunne tatt VM i kjeksspising hi hi. Kunne iallefall levd på kjeks, popcorn og snop dagen lang hadde hun fått lov.


Elsker å bli tatt bilde av og det er noe hun ikke har etter mammaen sin. Sikkert pappaen:-)


ha en god torsdagskveld


4 kommentarer:

 1. Så nydelig gang du har, du har så mange fine detaljer:) Vakkert med tulipanene nedi glassvasen! Og herlige bilder av minstejenta:)

  klem Jennifer

  SvarSlett
 2. Så koselige bilder avgangen din ♥ Og nydelige tulipaner!
  Blir en kjempekoselig helg dette, gleder meg til Søndag, det er litt lukkede dører og hvisking i gangene er, jeg elsker det ♥ Vesla lager alltid så mye fint, hun legger hele sjela si i det;)

  For ei artig fotomodell du har;) Hun er jo bare skjønn, hihi, morsomme bilder;)

  Ha en kos kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Kjempekoseleg gang du har!!!Mykje herleg interiør:)So fint med tulipaner i ein slik vase!
  Og fugleburet er so skjønt ☺ Har vårt ute, men ser at det kanskje er beregna på inne!!? Malinga har vorte stygg og litt rust her og der. Kanskje vi greier å fixe det...Håpe,håpe!!!

  DEN søte modellen da♥ Ser ho trivst foran kamera:)Såg kjempego` ut ChillN-dressen!!!Me like:)

  Snart helg... kos dåkke masse♥♥♥

  KlemMette

  SvarSlett
 4. For en eksepsjonelt vakker modell du har!!!

  (neste gang jeg har tulipaner skal jeg definitivt prøve isbittrikset ditt)

  GOD HELG!!!!

  Klem fra Mari Ann

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...