mandag 14. februar 2011

EN UKE...

... er over og en ny står foran oss. Det er mandag igjen og før vi vet ordet av det er det fredag og ny helg. På søndag var det morsdag, men en hel dag på håndballturnering så ble det ikke så mye tid til feiring i det Blå huset. Men å gå glipp av de håpefulle små på håndballbanen, nei det vil jeg ikke bytte bort mot noe. Kake og kos hos min mor ble det iallefall tid til.


Morsdagsgaven fikk mammaen her i huset på lørdag, hverken mannen eller de små klarte å vente til søndagen hi hi. Neida; den eldste var ute en tur med pappaen da hun spurte om de ikke kunne stoppe og kjøpe blomster til mamma siden det var morsdag på søndag:-) Og jeg som ikke trodde at de kom på morsdagen i det hele tatt...


Nydelig tulipanbukett kjøpte hun helt selv for hun visste at mammaen er så glad i tulipaner *smiler* og den andre gaven som var ett gavekort fra en av mine favorittbutikker hadde pappaen ordnet med;-) Minsten var med å pakke opp gavekortet og utbryter sint "mamma, det er jo bare ett brev" hi hi ikke alltid like enkelt å forstå alltid.


god mandag
og
♥ happy valentines day 

"Så ble de stående disse tre, tro håp og kjærlighet, 
og størst blant dem er kjærligheten" 3 kommentarer:

 1. Hei!
  Var heldig med skjerfet, La Famiglia i Stavanger hadde morsdagstilbud på lørdag, -20% på alle :D

  Smykket er virkelig fint, noe jeg kommer til å sette stor pris på alltid. Blir jo litt sånn dobbelbetydning med Stjerner for meg, siden Stella betyr stjerne på latin. Det er i alle fall kjøpt her:
  http://www.etsy.com/shop/MyBellasBeads?ref=top_trail

  Ha en flott uke!
  Klem, Mari Ann

  SvarSlett
 2. Nydelige tulipaner du fikk av datteren din.
  Ha en fin kveld:-)

  SvarSlett
 3. Så nydelige tulipaner, så herlig at barna tenker på sånt! Og veldig snill mann som gir deg gavekort, du er heldig:)

  Ha en fortsatt fin uke:)

  klem Jennifer

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...