onsdag 2. februar 2011

FEBRUAR

Da har vi kommet inn i årets andre måned og dagene blir lysere og lengre. Før vi vet ordet av det er vi i mars; første vårmåneden... Inntil da får vi kose oss som best vi kan med fyr i peisen, tente stearinlys og masse løkblomster.


En ny side på den søte Sarah Jane kalenderen har kommet fram. Syns den har så flotte bilder og så er den heller ikke så stor, passer utmerket til å henge under hylla på kjøkkenet.


Oppbevarings boks til kattematen fra Kremmerhuset. Var innom en liten tur i går, men hadde det så travelt at jeg kun fikk rasket med meg denne her. Herlig å få en skikkelig boks som de små ikke trenger å helle av. Kan si deg at det har ligget like mye kattemat utenfor skålen som i hi hi. 
Hadde tenkt å kjøpe meg en ny brødboks, men siden jeg ikke har klart å bestemme meg for om jeg skal ha lys rosa eller lys blå, så må den vente til neste gang;-) 


ha en fin fin onsdag
2 kommentarer:

 1. Haha :) måtte le når jeg så innlegget ditt :) la ut mitt før jeg så det du hadde ordnet! kremmerhusinnlegg hos meg også :)

  du var en av de 3 som la igjen en kommentar på innlegget "gaver på vandring" - vil du være med og få en gave i posten innen 365 dager, må du sende meg adressen din på mail :) lisacecilie@hotmail.no :)

  ha en kjempefin dag :)

  klem/lisa

  SvarSlett
 2. For en nydelig kalender:) Vi har faktisk bare den vi har fått gratis i posten, med oversikt over når hvilken søppel skal tømmes. Ikke spesielt nydelig;) Tror jeg må investere i en fin kalender, men det får bli neste år.

  Lekker boks til kattematen:) Var innom Kremmerhuset selv idag, og måtte kjøpe litt vårlige småting, de hadde fått inn så mye fint!

  klem Jennifer

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...