onsdag 23. februar 2011

FORANDRING FRYDER

Da jeg hadde rydde- og vaskeånden over meg på mandag - uff! den forsvant ganske fort igjen, fikk jeg forandret litt på den gamle tallerkenhylla som henger over sofaen. Denne har hengt i huset til min mormor og morfar. Den var en av de første tingene jeg dro til hus og malte da jeg begynte å skifte stil her i det Blå huset. Jeg begynte med å sette interiørblader i den. Etterhvert ble det for fullt og bladene hadde en tendens til å ligge litt "all over the place:-)" Nå har de fått plass i den gamle Tou kassen. Innlegget kan du lese her. Syns ikke riktig jeg har noen tallerkener for øyeblikket som jeg har lyst til å sette i den, så litt pynt får gjøre susen til det kommer noe nytt dekketøy i det Blå huset.


Kransen og family bokstavene har kommet opp på hylla. Har enda ikke fått vært på Ikea å kjøpt bildelistene som jeg har planer for å bruke i gangen. Kanskje i morgen? Skal være den første til å innrømme at nå når jeg går hjemme, så har jeg det ikke alt for travelt - det kommer jo en dag i morgen:-))
Sukk! Ja ting tar tid, men blir bra når det engang blir ferdig.


Tørket lavendel fra hagen står fortsatt like fint. Gleder meg til nye friske lavendel blir å finne ute på terassen igjen. Bruker å kjøpe staudene som jeg planter i krukker og som senere blir plantet ut i hagen. Uff nei, nå blir det visst litt avsporing her, gleder meg bare sånn til det blir tid for hage igjen.


Litt bilder igjen fra sofaen, håper dere ikke går lei av alle bildene herfra. Lover at det ikke skal bli vist bilder av sofaen med det første igjen *smiler.*
Lyslykter fra Riviera Maison som jeg har fått av min mor, disse blir jeg aldri lei av. Klokken ved siden av fikk jeg med rammen jeg bestilte av Anita fra Riviera Maison Molde. Som jeg har skrevet før, er Riviera Maison en av mine favorittmerker. Heldige meg fikk jo gavekort til morsdagen fra butikken på Sandnes som selger merket - LYKKE! Montro om ikke det også snart må brukes??


super onsdag til deg kjære leser!
4 kommentarer:

 1. Kjempe fine bilder, tallerkenhylla var pent pyntet - stilig med kransen :)
  Teppet i sofaen er nydelig.

  Ønsker deg en fortsatt fin dag
  Klem klem

  SvarSlett
 2. Flott hylle og lekkert pyntet :)
  Riviera Maison har masse lekkert - lar meg stadig inspirere - og legge nye ting på ønskelisten :)

  Ha en super kveld og morgendag!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 3. No fikk eg og lyst å forandra på tallerken hylla mi:-)Min hylle er også arvet etter min mormor, det gjør den ekstra spesiell for meg.

  Linda:-)

  SvarSlett
 4. Kjempe koselig krok♥
  Har en utfordring til deg hos meg:))

  Klem!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...