tirsdag 8. februar 2011

GJENBRUK...

... det er kjekt det:-) iallefall når det kommer fra gjenbruksbutikken osv... Kunne nok vært litt flinkere til å ta vare på ting som en allerede har her hjemme og ikke kaste så fort. En ting jeg iallefall har blitt flinkere til, og det er å levere fravokste barneklær til Ukraina (en stiftelse som reiser ned til barnehjemmene i Ukraina å leverer klær, sko, leker ja you name it, bare det ikke er ødelagt). Kjekt at barn som virkelig trenger det får gleden av "nye" klær, sko og leker som ungene her har vokst fra eller leker som ligger å samler støv.

Er vi litt slappe når det gjelder bruk og kast mentaliteten?

Minsten drikker av og til sviskesaften fra Nestle. Fant ut at disse glassene var kjekke som små vaser:-)


Kjekke små vaser til avklipte perleblomster og narcissuser, en tulipan, en rose?


nå blir det kos med nybakte boller

håper du får en fin tirsdag!

3 kommentarer:

 1. Me love gjenbruk☺
  Eg har brukt middagsglas som minsten min har brukt som lysestakar for te-lys..festa på ein hank laga av ståltråd og hengt dei i vindu og ute-kjempekoseleg!

  Nyt dagen☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Hei Agnes:)
  Gjenbruk ja...Husker for mange år siden før jeg ble opptatt av gjenbruk at jeg kastet mye, alt for mye.
  Nå er jeg blitt mer obs på dette og leverer alltid sekker med klær til forsendelse en eller annen plass. Mesteparten av klærne etter de to gutta i hus her går videre i arv:)))
  Ting og tang har jeg blitt bedre til å tenke nytt med, kaster ikke uten at det er helt nødvendig! Jeg kunne sikkert vært bedre til å tenke på miljøet men synes ikke det er så verst at iallefall klær blir brukt videre..
  God idè å gjenbruke saftglassene fra Nestle, små og nusselige vaser. Vist du kjøper Frostspray på Panduro ka du spraye de og de får en kul effekt:) Kan også brukes til lykter ja...

  I dag har jeg vasket noen gulver rundt i hus og spiser nuh et par knekkebrød.
  Ikke lenge til min kjære mann kommer hjem, gleder meg for jeg er så glad i han:)))

  Ha en fiiiin dag min venn.
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Amen til gjenbruk - viktig å tenke på om det er noen andre eller en selv som kan få bruk for det før man kaster det :)

  Fortsatt god dag ønskes deg fra meg.
  Klem klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...