tirsdag 22. februar 2011

LITT MER ORDNING & REDA

God tirsdag alle sammen! I dag stod vi opp til snø i luften og det snør så vidt enda. Turen til barnehagen gikk i dag til fots og med sparkesykkel, ikke helt selvvalgt men... Minsten syns iallefall det var kjempegøy:-) Bilen er på verksted - kjedelig, men skal snart hente den. 
I går fikk kjøkkenet seg en skikkelig oppshining, og det ble sortert i alle interiørbladene. Noe som trengtes, de har en tendens til å ligge litt overalt, om du skjønner? Har oppbevart de i tallerkenhylla, men der ble det jo ganske fort overfullt *smiler.*


Jeg har puttet tørket lavendel sammen med vann i en av sviskesaft glassene og stukket oppi duftpinner, så nå lukter det deilig lavendel. Ett hjerte gjør susen:-) 


Lyslykten fra Bastion har fått plass ved siden av og interiørbladene har endelig fått plass i den gamle kassen som jeg kjøpte for lenge siden. Denne har blitt oppbevart så lenge i garasjen at jeg rent hadde glemt den. Kjøpte den jo med tanke på alle bladene mine.


Tou kassen er over hundre år gammel og kommer fra ett lokalt ølbryggeri som ikke eksisterer lenger. Den luktet utrolig gammelt og var skitten, så jeg var nødt for å skure den i dusjen før den kunne tas i bruk. Kan ikke garantere at den er luktfri, men den er iallefall ren:-) Og bladene har endelig fått sin egen plass.ønsker deg en super tirsdag!


2 kommentarer:

  1. Godt at det ikke er bare meg som driver å sorterer i heimen om dagen:) rydder oss frem til vår og varme:)

    SvarSlett
  2. deiligt med orden i "sysakene"

    Jeg og skal få litt orden etter hvert... prøver hele tiden...

    klemz Birte

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...