lørdag 5. februar 2011

LITT SHOPPING OG LITT LEKELAND...

... men ingen skitur ble det i dag for familien i det Blå huset. Tror alikevel alle ble fornøyde, samtlige med litt i posene;-) Turen gikk til Kvadrat i Sandnes, et megastort kjøpesenter der en finner det meste. Men typisk ikke det mammaen i huset hadde sett for seg at hun skulle kjøpe, så da måtte vi også en tur til Stavanger *smiler.* Godt jeg har en tolmodig mann hi hi, som forresten har kjøpt seg nytt Playstationspill (er det mulig å bruke så mange penger på ett "dumt" spill? Neida, selvsagt skal du også kose deg) i dag. Regner med at han forsvinner ned i kjelleren senere i kveld og da ser jeg han vel ikke før i morgen tidlig he he.  Skal vise dere i morgen hva jeg kjøpte meg, det er noe jeg har ønsket meg lenge...;-) Det har stjerner...


Måtte innom Kremmerhuset i dag også og fikk kjøpt med meg hjem noen av de søte oppbevaringsboksene. Siden vi først holder på med litt ordning & reda her hjemme, så er jo disse boksene både flotte og praktiske. Den ene har jeg puttet oppi fargeblyanter og tusjer, de har en tendens å flyte rundt både i skap og skuffer (mannen mente på at jeg måtte kjøpe den store søppelbøtten for å få plass til alle tusjer og farger som befinner seg her i det Blå huset hi hi, kanskje han har rett?)


Kjøpte også av de små oppbevaringsboksene, den ene vil ha rosa og den andre blå. Kjekt å ha snånips i, og av en eller annen grunn så blir det mye av det her i huset.

Legg merke til bulkene i toppen av bøtten, det var fordi den var nesten flat da jeg kom hjem med den (noen som hadde glemt å feste seteryggen skikkelig etter skitur...og en slik boks tåler ikke å få tunge seterygger over seg).

Kjøpte også denne skjeen til kattematen, for den klarte jeg å glemme sist gang. Brødboksen som jeg også skulle kjøpe, den var de jo typisk utsolgt for. Visste heller ikke om de får den inn igjen - typisk, men på mandag reiser mannen i det Blå huset til Kristiansand, kanskje de har den der? Har hintet frampå at han må stikke innom å kjøpe den hi hi.
 Vi har også vært i lekeland med de små, noe som var kjempegøy om du spør de. Er ikke helt min favoritt kan du si, men hva gjør man ikke for småfolket? Da er det snart taco-tid her i det Blå huset, kanskje jeg hiver meg på en Smoothie senere i kveld? Tror kanskje det blir stor avslapping og kosefaktor her i kveld;-) 

god lørdagskveld til alle dere som titter innom4 kommentarer:

 1. God lørdagskvelD :)

  Høres ut som du koser deg med "hjemmetilværelsen" din Agnes! Kanskje det var rett for deg å lukke døren til butikken å gå videre i livet :) Familie er viktigst uansett! Og høres ut som om du storkoser deg med din. Vi har også spist Taco her i kveld. Vi sitter her benket å ser på barne- tv, spiser lørdagsgodis og koser oss her også! :)

  GOD helg :)

  Ingvil

  SvarSlett
 2. Kos med shopping med hele familien;)
  Og så flotte bokser du har kjøpt deg, får aldri nok bokser!
  Jeg tipper jeg vet hva du har kjøpt;) Er det grått med hvite stjerner, hihi!

  Ha en kos lørdagskveld - alene, med mannen i kjelleren, hihi... jeg fatter heller ikke at det går an og kjøpe spill for så mye penger!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Hihihi, jeg tenkte på den grå duken med hvite stjerner fra Princess jeg;)) Men det er nok ikke så lekkert rundt halsen... hihii!
  Men jeg hadde faktisk først skrevet i parantes at det kanskje var et Becksøndergaard ♥

  Men da har du jo virkelig kjøpt deg noe fint da, de er jo såååå deilige de skjerfene der;)

  Klem igjen;)

  SvarSlett
 4. de boksene er så skjønne, liker spesielt godt de rosa og blå. kanskje jeg også burde tatt turen snart. Kjempelurt å ha fargeblyanter o.l her flyter de overalt. fortsatt fin lørdagskveld

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...