mandag 21. februar 2011

NYTT PÅ KJØKKENET

For en stund tilbake kjøpte jeg nye puter på Home & Cottage som jeg skulle bruke i stua sammen med teppene fra Riviera Maison. Siden vindu, stue og alt det der lar vente på seg har jeg i dag fikset litt på kjøkkenet. Kjekt med litt forandring:-) Ektorpen har fått rene trekk og jeg har fått støvsuget bak og under sofaen, noe som trengtes. Har ikke blitt gjort siden jul, så ja du kan tenke deg at det var en del hybelkaniner som har søgt tilflukt hi hi. Rydding, støvsuging, støvtørking har dagen blitt brukt til. Ikke så spennende men deilig med hva som er gjort.
Er så glad i stjerner og putene passet bra sammen med teppet. Lammeskinnene er tilbake igjen i sofaen, det trengtes. Er så kaldt ute og det fyres for harde livet her inne. Stearinlys blir flittig tent:-)

Pynt har blitt flyttet på og jeg har også flyttet litt rundt på kjøkkenbenken. Det er så liten benkeplass her i det Blå huset, så når kjøkkenet skal skiftes en gang vet jeg at det skal det tas hensyn til. Har blitt litt bedre i dag, men blir aldri godt nok he he.
Nå er det tid for å lage middag, vi blogges:-)


god mandag!


7 kommentarer:

 1. Så fine puter og teppe! Det ser ordentlig lekkert ut:) Den som hadde hatt plass til sofa på kjøkkenet... Heldige deg:)

  klem Jennifer

  SvarSlett
 2. Så fint det ble!
  Jeg er og veldig glad i stjerner;)
  Og jeg bare digger det teppet der, har sett på det mange ganger... men har egentlig NOK tepper... hm... man får vel ikke NOK tepper når jeg tenker meg om! Nja,vi får se;)

  Ha en fin kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Heisann!
  Så koselig det var her inne!:-)
  "Rotet" meg inn her via en annen blogg, og la meg til som følger, for hit kommer jeg gjerne igjen:-)!
  Nydelig de putene og de teppene sammen altså!

  Ha en flott ny uke!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 4. WOOOW, korr fint du har gjort det i sofaen!!!! Kjempefint med stjerner og herlege fargar:)
  Flink du er♥
  Nattaklem Mette.

  SvarSlett
 5. Kjempekoselig med sofaen, tepper, skinnene og de lekre putene.. Er så kos når man får tatt en skikkelig sjau og flyttet litt rundt på ting - tente lys da og så er hverdagsluksusen fullkommen :)
  God ny uke!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 6. Så fine puter.. Riktig koslig ble det , med herlige puter, fint pledd og deilig saueull..

  Kommer snart innom igjen her , og legger meg til som følger..

  Ha en fin dag.. hilsen hun med det røde huset :-)

  SvarSlett
 7. Hei Agnes.

  Putene passet perfekt sammen med teppet, men jeg anntar at dette hadde du planlagt fra før og visste at de kom til å gjøre det. Du har jo så god smak:)

  Hybelkaniner finnes nok overalt i de fleste hjem, de er hos meg også. En tar ikke krinkel kroker så ofte som vanlig hus arbeid..'
  Hybelkaniner skremmer ingen hehe!!

  Ønsker deg en fiiiin Tirsdag.
  Klem:)
  Formen er bedre takk;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...