torsdag 17. februar 2011

♥SE MIN KJOLE♥

Pakke i posten igjen - for en LYKKE!! Da pakken ble åpnet skal jeg si det var en liten her som var helt i hundre - "mamma, ny kjole til meg?" Jepp lille venn, den er til deg:-) "Oj mamma, se både halestrikk og hårbånd!!" Kjekt når de blir fornøyd, og ikke minst mammaen ble fornøyd.

For en stund tilbake besøkte jeg bloggen Martilie skrevet av Tove og så den søteste kjolen med englevinger på ryggen og flotte detaljer som hun hadde sydd til sin datter. Det var kjærlighet ved første blikk *smiler*  Etter noen mailer så gikk herlige Tove igang å sy kjolen til minsten. Noen dager senere dumper pakken ned i posten. Tusen tusen ♥takk Tove for at du var så søt å ville sy denne utrolig flotte kjolen til minsten! Vi er så fornøyde:-)
Nydelige detaljer med blonde og en liten blomst framme på kjolen. Bak har kjolen fått de skjønneste englevinger og hette med søt blomst på.
En stolt 3 åring som syns det er utrolig morsomt å stikke ut tungen når mammaen skal ta bilder;-)


Dårlig lys, derfor litt annerledes farge på dette bildet

I dag skal jeg lage hjemmelagd pizza som den eldste skal ha med seg på skolen i kveld. Alle 4. klassingene skal nemlig overnatte på skolen i natt, og jeg kan tenke meg det er ett par spente sjeler. Det blir nok både spennende og litt skummelt for noen, men mest av alt blir det nok kjekt. 
Jeg skal treffe veninner i kveld, det gleder jeg meg til.


håper du har en flott torsdag!

4 kommentarer:

 1. Så fine kjole te ei nydelige jenta:) Hailt imponerte av haimasyslene dine fortiå. Sofaen min, vil kje la mæg gå;) Konne trengt å lært mæg noge bestemorhekel æg ao;) Klemz MLH

  SvarSlett
 2. Det var en NYDELIG kjole det, Tove er kjempeflink!
  Og så skjønn lillemor er, hihi ♥
  Stas med overnatting på skolen da, er nok noen trøtte fjes i morgen;)

  HA en fin kveld med venninner;)

  Klem Line

  SvarSlett
 3. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
  den kjolen var jo bare nydelig!!!! Heldige prinsessa!

  Spennende for 4. klassingen, vi overnattet ikke på skolen før vi gikk i 9. ;)

  SvarSlett
 4. Hei,

  Kjempemorro å se kjolen på den supersøte snuppa :)
  Hun er jo rent til å spise opp :)

  Tusen takk for gode ord, jeg er sååå glad for at den falt i smak..

  Nyt kvelden - blir kanskje flere bestemorruter. Jeg kan knapt hekle, men jammen skal jeg sjekke ut linken - om ikke et pledd, så kommer jeg kanskje i mål med en pute? Og suppeterrinen - ahhh så vakker. Jeg har ofte blomster i min - eller den bare får lov å stå der å være vakker :)
  Ups - nå snakker jeg meg bort..

  Kos deg - klem fra Tove

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...