lørdag 5. februar 2011

SMOOTHIE I KITCHEN AID BLENDEREN

Da har jeg fått prøvd ut den nye blenderen som jeg fikk til jul; ja vet at jeg er treig;-) Det blir ikke siste gangen og nå er vi så mette etter taco og smoothie. Den eldste har besøk av en veninne, minsten ser Timmy - tid, mannen er i kjelleren og kvelden har senket seg i det Blå huset. Herlig med helg og ikke så farlig med leggetider.

Her deles det broderlig (utenom mitt glass med minst), ble litt mindre enn jeg trodde;-)

god lørdagskveld!

4 kommentarer:

 1. Mmmm, smoothie♥
  Det er utrolig godt!!

  Boksene under her er kjempefine, ser flere har dem nå og jeg har lyst på selv!!

  Ønsker deg en fortsatt fin helg,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 2. Herlig med smoothie:)Og jaaaa HELG ☺
  Nyt søndagen!!!

  Klem Mette.

  SvarSlett
 3. nam!
  vi er ganske glade i smoothie her i huset også.. :)

  klem M!

  SvarSlett
 4. smoothie er noe av det beste guttene her i huset får

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...