mandag 7. februar 2011

STJERNER & SKJERF OG SÅNT...

Jeg har lenge sett på de utrolig flotte skjerfene fra BECKSSØNDERGAARD, nærmere bestemt det med stjerner. Alle butikker har vært utsolgt, men nå har skjerfene begynt å komme inn igjen.


Lykke - endelig har jeg blitt eier av ett av de flotte skjerfene. Dette ble kjøpt på lørdag og jeg har brukt det flere ganger allerede:-) Trodde kanskje det skulle bli litt stort, men det er jo bare luksus å ha det rundt halsen. Verken tykt eller klamt og heller ingen kvelnings fornemmelser;))


Mannen mente på at jeg kunne knytte det rundt hodet og konvertere til islam. "Er ikke det ett muslimskjerf som du knytter rundt hodet?" Haha er det mulig? Kjære mannen; dette er jo dansk design, kjenner du ikke til designerne i ditt eget hjemland hi hi?Da skal jeg gå å henge opp klær og sette på en ny maskin. Utrolig så mye skittentøy det alltid blir, og ikke tar det slutt heller;-)

håper du får en flott uke!7 kommentarer:

 1. Er det mulig... alle ser jo at dette er et dansk design hi hi hi Det var iallefall kjempe fint :)

  Er det ikkke rart det med skittentøy.. her er det slik at folk synser når dunken er tom også fylles den opp av klær som de har "glemt" å legge der.
  Ja ja... håper du ikke tilbringer all din tid med klærne i dag da :)

  Klem klem

  SvarSlett
 2. De skjerfene er nydelige. Har ikke tatt meg råd til et enda, akkurat de to jeg har hatt lyst på har kostet 600 kroner, men kanskje får de inn noen nye fine utover våren som koster litt mindre.

  Gratulerer som lykkelig eier av Beck Søndergaard stjerneskjerf:)

  klem klem

  SvarSlett
 3. Kjempe fint skjerf du har fått deg! Takk for lykkeønskningene ang bryllupet, spennende tider:)Ser ut som dere hadde en fin dag i snøen, var d stavtjørn dere var? Er det fint for barn der? Er så lenge siden jeg har vært der nå!

  SvarSlett
 4. de er så flotte de skjerfene og ønsker meg virkelig ett jeg også.

  SvarSlett
 5. Hei Agnes:)
  Nydelig skjerf, dus fin farge. Jeg liker også godt et skjerf i halsen, det luner liksom:))
  Har skjerf i mange farger og varianter..
  Tror ikke menner skjønner seg på slikt som vi liker, vi får ha dem unnskyldt:))

  Du tippet rett ang vinduene, kan tro vi er glade for at det er ordnet. Gleder meg sinnsykt til badet en gang blir ferdig.))

  Skituren dere så ut til å ha vært en fulltreffer, skikkelig familiekos. Utrolig greit med slike seler så en har full kontroll over så små bein som skal utpå for første gang!
  Godt og se at dere koste dere.

  Nå har jeg hatt koselig besøk av min søster og vi har pratet og pratet. Alltid kos med besøk av henne, hun er min beste venn. Vi skiller 4 1/2 år men er allikavel hverandres beste venninner. Kan snakke om absolutt alt og stoler på hverandre fult. DEt er så godt!

  Håper du får en kjempeflott kveld kjære Agnes.
  Klemmer

  SvarSlett
 6. Nyyydelig skjerf! hvor fant du det, om jeg kan spørre? er veldig fornøyd med mitt, men det kunne gjerne vært større (er visst en mindre utgave). Ønske seg da - er jo under 3 mnd til jeg har bursdag ;D hehe

  SvarSlett
 7. Nydelig skjerf - det er på min ønskeliste også - og en ting som blir mye brukt..

  Bare en ting å si - mannfolk altså - håpløse...

  Ha en skjønn kveld og ny uke!

  Klem fra Tove

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...