onsdag 16. februar 2011

SUPPETERRINEN ER I HUS

Jepp, i går var det hentelapp i posten - ME LIKE:-) For en utolmodig sjel som meg, så kan det til tider være lenge å vente... *smiler* Har tross alt vært ganske tolmodig når det gjelder stueprosjektet hi hi, vinduene er ikke kommet enda, men før Agnes begynner å blåse seg opp, har hun bestemt seg for å vente til torsdag. Det er ny leveringsdag ble det fortalt.


Kan iallefall glede meg over den "nye" suppeterrinen. Vet ikke helt hva jeg skal ha oppi den, men siden vi venter på våren så kanskje noen løk? Hva har du i din?
Gleder meg til stua blir ferdig (sukk, føler jeg har skrevet det 100 ganger her på bloggen - TTT!!) slik at den skikkelig kan pynte opp. Nå blir det bare halvt om halvt, stue bort der det er plass... 


Må få takke for alle de koselige kommentarene angående bestemorrutene:-) Har heklet ferdig enda flere ruter, så mon tro om jeg ikke klarer å få det ferdig før fylte 50? Vet ikke helt hvordan jeg skal montere sammen teppet, om jeg skal sy eller hekle? Får se om jeg ikke finner ut av det;-)

Jeg går også å venter på en pakke til i posten, det er en kjempehyggelig dame som har sydd noe til meg, eller rettere sagt minsten... Kommer ett innlegg når herligheten har kommet i hus:-))


ha en god onsdag
5 kommentarer:

 1. Hei!
  I det blå huset var det jammen koselig ;)
  Superfin suppeterin og så fint teppe du hekler... Planer om å hekle meg noe sånt jeg også, men kommer aldri i gang...

  Ha en fin dag!

  Klem Anette :)

  SvarSlett
 2. Nydelig suppe terrin:-) Tenk så koselig å servere suppe i den både til hverdags og fest, måltidet blir endå bedre då:-))

  Hjerteklem Linda:-)

  SvarSlett
 3. Så utrolig nydelig suppeterrin! Kommer til å bli fint med alt mulig oppi den, også er den jo bare vakker i seg selv også:)

  klem Jennifer

  SvarSlett
 4. Hei Agnes.
  For en nydelig suppetering, rett og slett slående vakker. Du finner nok noe å bruke den til..hehe..du kan jo feks lage en suppe til middag:))))))

  Jeg har ikke suppeterin i hus så jeg kan ikke si hva jeg bruker min til..
  Kansje jeg får min egen en gang, men det er mye annet jeg ønsker meg før jeg kjøper det..
  Det går jo mot vår og loppis tider, da finner en mye løye..

  Nyt kvelden.
  Klemm

  SvarSlett
 5. jeg har så utrolig lyst på en slik terrin, kanskje jeg kan sette det på ønskelisten min til bursdagen min hehe. De rosa rutene dine var bare fantastisk skjønne, jeg angrer på at jeg ikke lot min kjære farmor lære meg det, hun var knallflink

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...