torsdag 3. februar 2011

TEATIME & TANKER

Minsten og jeg sitter å koser oss med hver vår kopp te med honning i, jeg med macen og hun med barnetv. Kan det bli bedre? Jeg kjenner at jeg nyter tiden hjemme og flere dager går med til å gjøre "ingenting" *smiler.* Dere må tro jeg er en skikkelig latsabb, og i noens øyne så kanskje jeg er det, men vet du hva - jeg storkoser meg hjemme med de små, så får andre mene hva de vil:-)


Har aldri vært mammaen som må ha ett hus som er "slikt" for leker og smuler, dette er jo tross alt noe som følger med det å ha barn. Her i det Blå huset har ungene fått leke i stua og på kjøkkenet, og ja det blir rotete, men slike små bagateller gidder vi ikke bry oss noe om. Det finst så mange andre ting å bekymre seg om her i verden. Leste innlegget til Linda med den flotte bloggen Den gode feen.
Hun nevner ordet kreft og som for henne er dette ett ord jeg også blir redd av å høre, redd for at noen av mine nærmeste skal få kreft, redd for at jeg skal få... Etter at en får barn så blir det til at en tenker i litt andre baner, livet får liksom en annen mening.


Derfor nyter jeg disse fridagene jeg har uten å stresse med at huset skal skinne, lekene fjernet og at ungene skal bli sendt på rommet for å leke. (Vi har lekerom i kjelleren og nesten alle lekene er der, men noen får lov til å være her opp hvor vi voksne oppholder oss)

For dere som lurer på hvordan det gikk med jobben som jeg var i jobbintervju til for en stund tilbake, så ble ikke jobben min. Skuffa? Både ja og nei, jeg er en fighter og vil alltid være en fighter og jeg simpelthen hater å tape... Det var vel kanskje det som "stakk" mest vil jeg tro *smiler* Jeg har alltid jobbet for saker som ligger midt hjerte nært og gir ikke opp selv om det har vært omveier å gå. 
"Stå på og ikke gi opp, og din drøm vil bli til virkelighet." 

Jeg lever etter mitt eget motto angående det å være i jobb; klarer jeg å gjennomføre mitt arbeidsliv og min jobb bare halvparten så godt som min kjære far gjorde, ja da har jeg gjort det godt - ikke bare godt, men 
FANTASTISK!!  
He was the BEST
Han var ikke bare min far; men min venn, læremester og en person med så stor livserfaring at han vær en av de beste i norges land innen sin bransje.


Personlig innlegg fra meg i dag, men av og til må en bare lette litt på tankene:-)

ønsker alle en fantastisk dag
snart helg - 
montro om det blir skitur for familien i det Blå huset da?

3 kommentarer:

 1. Fint innlegg☺
  Og det er ein fin kopp du har der☺☺

  Her er det og leikar overalt-ryddar ikkje etterkvart her, men tar det når ungane er lagt seg. Skal sjå ut som det bur nåken her-og det er det ikkje fare for at det ikkje gjer hehe☺

  ha ein fin dag☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Så flott skrevet av deg Agnes. Rørende og vakkert. Ekstra deilig var det å lese om din pappa og hvordan du så opp til han. Så godt og ha slike gode minner etter han, ta fram de tankene på dagene hvor savnet er stort. Tenk over hvor flink du synes han var og gled deg over hvor mye han betydde for deg. Han er med deg uansett, glem aldri det. Jeg er overbevist om at det finnes et "liv" etter døden og at vi ikke dør forgjeves. Lisa Williams er et godt bevis på det!
  Kreften er skremmende, den kommer snikende hos mange. Huff og huff...en vet aldri hva som kan skje enn og glad er jeg for det.
  Sko en være så uheldig og bli rammet av det så må en ta det også som det kommer.
  Det er viktig å nyte livet mens en kan...

  Synd du ikke fikk jobben men det kommer alltids nye sjangser:))
  Nyt livet som det er nå og kos deg hjemme med god samvittighet..
  Det er deilig med late dager også vet du..

  Ha en kjempefin ettermiddag og kveld:))
  I kveld er det Lisa Williams på 5 klokka ti:))
  Klemmer

  SvarSlett
 3. For et utrolig fint innlegg. Godt å bare være tankefull innimellom. Tenke over hvor heldige man faktisk er, og minne seg selv på å nyte livet. Man vet aldri når alt kan bli snudd opp ned. Det vet jeg desverre alt om. Ha en fortsatt fin dag. Klem fra Lotte

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...