fredag 11. februar 2011

TIPS...

...fra meg på en herlig fredag. Solen skinner fra blå himmel, krysser fingrene for at vi får sånn ett godt vær hele helgen:-) 
Tenkte bare å komme med en liten ide til deg som har barn på skolen og må pugge engelske gloser; nei det er ikke noe populært her i det Blå huset i det hele tatt. Og mammaen kan jo godt forstå det, men det er jo noe som må gjøres. Det var da jeg kom på idèen om Bananagrams;-) 


Jeg plukker ut bokstavene for hvert ord og hun skal da stave disse rett. Når alle ordene er rette, legger vi dem tilbake igjen i bunken og da skal hun finne bokstavene selv og lage ordet (glosen). Litt kjekkere enn å sitte med gloseboka å pugge, pugge og atter pugge. 

I dag har jeg vært ute på forskjellige ærender, og jeg skjønner ikke hvordan jeg fikk tid til alt før da jeg jobbet så mye hi hi. Tiden flyr og den eldste kommer snart hjem fra skolen og minsten skal hentes i barnehagen. Morsdagsgaven til min mor fikk jeg også ordnet, godt med hva som er gjort. 


En sniktitt på noe av det hun skal få på søndag. Hadde tenkt å kjøpe koppehånkledet som passer til, men det hadde de ikke. Får se om jeg ikke finner noe annet som kan passe. Syns den lille Hortensiaen var så søt:-) 

Da vil jeg bare ønske alle en riktig 


og en herlig fredag!4 kommentarer:

 1. Hei Agnes..
  For en lur idè det var da..
  Glosene er ikke det mest spennende her i hus heller:)
  Du er jammen smart:))))))))))))))

  For en flott gave til din mor, de nye greengate koppene er jo bare så digg.

  Håper dere får en flott helg hele familien.
  Jeg måtte bare innom med en hilsen før helgen tok fatt. Blir ikke mye Pc på meg i helga, skal kose meg med så mye annet...

  Nyt helgen kjære Agnes.

  Fra mor til mor så får du en god morsdags klem:)))
  God Helg!
  Klem

  SvarSlett
 2. Kjempelurt med de bokstavene, blir straks litt mer gøy da;)
  Flott gave du har kjøpt til mamma'n din ♥ Det blir hun nok veldig glad for - hadde jeg blitt og, hihi...

  HA en fin helg!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Hei:)

  Så lurt da;)

  Lekker gåve til mamma`n♥Eg har PIP på luringen til mi mamma♥

  Takk for alltid så koselege helsingar frå deg:)

  Nyt helga:)

  Klem frå Astrid♥

  SvarSlett
 4. Hei på deg!
  sååå koselig gave mor din skal få da♥ Min mamma fikk sin gave igår siden vi ikke har mulighet til og møtes idag pga selskaper på hver vår kant, hun fikk et skilt hun lenge har ønsket seg, å ble veldig glad♥

  Ang heklingen, do iT! Kjempegøy :D

  Ha en fin morsdag,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...