søndag 6. februar 2011

TUR I SLALOMBAKKEN

I dag har vi kost oss i slalombakken, både små og store. Temperaturen var god, men solen glimtet med sitt fravær. Var spent før vi reiste opp siden minsten aldri har stått på slalom før, og med rette hi hi. 5 minutter med ski på bena, så skulle bare disse dumme skiene av:-) Jeg fikk da noen turer i bakken med den eldste, så hadde vi ikke tatt med skiene mine forgjeves.


Her stod vi klar, første gang med slalomski på bena:-)

Bildene ble skikkelig mørke, ser ut som om det er kveld. Det er det ikke:-)

Etter en matpause og litt lek i bakken, så fant minsten ut at hun ville ha på skiene igjen og denne gangen gikk det helt topp. Fant ut at vi skulle vente med å ta henne med i heisen til neste gang, så da var det mammaen som fikk prøve kondisen (og nei, den var ikke på topp). Da vi skulle hjem var det en liten en som ikke ville ha av skiene igjen. Rart med hvor for det snur med de små:-)


Mammaen fikk med andre ord skikkelig kjørt seg med å dra minsten opp og løpe ned igjen - dagens trim! Selen var gull verdt da hun forstod hvordan det fungerte. Dra opp, og holde igjen og styre nedover. Det gikk faktisk ganske fort nedover, så jeg måtte løpe bak for å holde følge.
En herlig dag ute har vi hatt alle sammen. Etter kveldsmat, bading og legging skal jeg tilbringe resten av kvelden i sofaen å gjøre ingenting utenom å besøke noen blogger;-)
håper du har hatt en flott dag

2 kommentarer:

 1. Tjolahoppsasei:)
  Ja, sant - vi eeelsker Panduro!!!;)
  For å svare på spørsmålet ditt, så drar jeg til Stavanger ca en helg eller to i måneden, - litt pga jeg trives så godt at jeg ikke klarer å løsrive meg helt enda etter at vi flyttet til Kragerø for to år siden, - men aller mest pga våre to små har pappaen sin der borte, og da slår vi to-tre fluer i en del smekker, kan du si:)
  Nyt uka som kommer!:)
  Stor klem

  SvarSlett
 2. Heisann;)
  Så artig med ski, hihi... Er rare disse små, det er liksom enten eller ♥ Litt av en trim du fikk deg der da, er tungt og dra opp bakken;)
  Og jeg digger jakka di, er såååå misunnelig;)

  Ha en fin og avslappende lax på sofa'n - vel fortjent etter at du har vært skiheis;)

  Klem line

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...