tirsdag 29. mars 2011

ANDAKTSBOK OG PÅSKEEGG

Nydelig dag folkens, eller hva? Her skinner sola fra nesten skyfri himmel, litt vind men flott vårvær må en jo si. Og det liker vi:-)
I går kveld da barna i huset var i seng satte jeg meg ned med påskeeggene som hadde blitt ferdig malt tidligere på dagen. Ett ferdig påskeegg, som ikke ble så "påskitte" alikevel;-) Dekorert med en serviett fra Lene Bjerre, litt blonde og perler. Tja, hva skal man si? Ingen erfaren påskeegglager, men godt nok for husbruk her i huset.Kjempekjekt og ikke vanskelig. Nå gleder jeg meg bare til å få tak i flere ting som jeg kan dekorere de andre eggene med.
Da min farmor døde for mange år siden, ble den gamle andaktsboken med hjem til mine foreldre sammen med flere andre ting. Jeg har alltid vært fasinert av gamle bøker, så denne har vært i mitt eie siden den gang. Den er fra 1819 og flere sider er løse og en kan se hvordan arkene har blitt brune iløpet av alle årene. Permen er nesten helt ødelagt, men det er nettopp det som gjør den så sjarmerende. En tekst for hver dag i året, og det får meg til å lure på om denne har ligget på ett nattbord eller om den har blitt lest i når alle husets folk var samlet.


Den har lenge ligget nedpakket i en eske, men nå ligger den så fint til pynt sammen med hjemmelagd påskeegg og ett lys. Må Gud forby at minsten plutselig finner ut at hun skal lese i denne boka... Du vet, fort gjort;-) Vil også benytte anledningen til å:

 Ønske alle nye følgere velkommen her hos meg!! Kjekt at så mange nye finner veien inn hit og legger igjen ett spor:-) Håper dere vil trivest.


ha en toppers tirsdag!

6 kommentarer:

 1. Hei :)
  Så alldeles NYDELIG påskeegg.
  Så flink du e :) Å den boken va og NYDELIG.

  Ha en herlig vårdag.

  Og takk for kommentar på bloggen min, setter stor pris på det <3

  Klem Henriette

  SvarSlett
 2. Hei Agnes:)
  Vårlig og fin header hos deg:)))

  Så fint påskeegg, litt sånn romantisk preg over det. Du er flink, lag gjerne flere for jeg blir inspirert.
  Jeg har jo også liggende noen egg som skal males og pyntes men energien har vært litt laber og da tenker jeg ikke på egg akkurat.

  Tar det etterhvert for ingen ting springer avsted.

  Håper dere har fått noen "gæng" på sakene i stuen. Jeg gleder meg virkelig til å se hvordan det blir..
  Enn så lenge og til jeg titter innom igjen, ha en fin ettermiddag/kveld min venn.

  Klem:)

  SvarSlett
 3. Hei! Så koselig en blogg du har. Masse fine ting.
  De påskeegga var kjempefine, tror jeg også må lage noen sånne. jeg legger meg som følger, så finner jeg deg igjen. jeg har også en sånn mann, som ikke bryr seg sånn veldig om hva jeg gjør i heimen. Veldig greit det. klem

  SvarSlett
 4. Heihei Agnes;)
  FLOTT påskeegg!
  Koselig med blomster på ♥
  Hihi, litt artig når vi voksne venter med og lage påskepynt til barna har lagt deg...:))

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Kjempefint påske egg, og en nydelig bok. :)

  SvarSlett
 6. Heeelt nydelig :)
  Koselig blogg du har med masse fine bilder og inspirasjon :)

  Klem Anette

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...