torsdag 17. mars 2011

BLÅTT, EN NY FAVORITT ♥

God torsdag, snart helg igjen! Som dere har sett så har rosa vært fargen som har gått igjen her på kjøkkenet, men i det siste har det begynt å snike seg inn blått både i form av kopper og bokser. Lurer på om ikke dette blir fargen framover til sommeren, utrolig hva noen kopper fra GreenGate kan stelle i stand;-)


Enn så lenge kan jeg bare vise til to blå kopper og to skjeer i samlingen, men forhåpentligvis så vil den vokse utover våren og sommeren. Står høyt på ønskelisten til bursdagen min om noen uker sammen med andre ting og tang.


Minsten og jeg koser oss med Dots og melk innimellom klesvask og rydding. Kjekt å kunne kose seg litt ekstra, det er jo snart helg igjen. Ingen store planer for helgen i det Blå huset, men kanskje en tur opp i snøen? Hva er dine planer?


Bestemorrutene med blåfarger og offwhite blir stadig større og større, snart kan jeg begynne med kanten. Har mildt sagt blitt hekta;-) Dette teppet er til den eldste datter her i huset.

I kveld skal jeg og ett par veninner på besøk i Pippilottas hus og det gleder jeg meg til. Vi har vokst opp på samme lille stedet og jeg har alltid visst hvem hun var. Kontakt fikk vi ikke før vi "møttes" på folkehøyskolen i Grenland:-) for noen år tilbake. Eller rettere sagt 12-13 år siden, hjelp som tiden går! Gleder meg til å se hos deg, C!!


carpe diem!
2 kommentarer:

 1. Ååå de koppene har eg og lyst på, må nok føres opp på ønskelisten til bryllupet:))
  Gleede meg til besøk av dokke ikveld!!!
  Nå må eg stella i stand litt mat t kvelden:))
  Snakkes!!

  SvarSlett
 2. Hei Agnes.
  Så utrolig fine bilder hos deg:))

  Alle kjøper disse blå koppene virker det som. DE er jo alldeles nydelige også da:)
  Tenker teen eller kaffen blir ekstra god i en greengate kopp!

  Her laver snøen ned og ingen ting som ligner på vår i dag. Men været kan ingen gjøre noe med og vi får ta det som det kommer.

  Håper du får en kjempefin helg sammen med dine.
  Vi har ingen store planer for helgen, en syk gutt i hus så vi får se hvordan det går med han.
  I kveld blir det nok Norske talenter på tvn her pluss tre nye interiørblader, det blir good!

  Ha en fin helg da min venn.
  Klem Klem:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...