onsdag 2. mars 2011

DIV - PROSJEKT

Jeg holder på med ett aldri så lite DIY - prosjekt, blir spennende å se om jeg får det til. Du vet, en ting er hvordan en ser det for seg i hodet, men en annen ting er når dette skal settes ut i live. Har vært å kjøpt meg 8 billige rammer på Europris, 3 forskjellige størrelser. Enn så lenge sorte, men ikke for alltid;-)


Da mannen fikk høre om "prosjektet" og at det innebar bruk av drillen og sagen (den tror jeg kanskje mannen får ta seg av når han kommer hjem, selv om den står lett tilgjengelig - i stua he he), utbryter han: "Hjelp!! dette blir farlig, unger søk dekning" hi hi. Ja ja vi får nå se på det;-)) Du kjære mannen min, du må forstå at det er ikke første gang jeg er i gang med drillen... liker bare å skjule det for deg slik at du tror jeg ikke kan bruke den. Ergo; når du er hjemme faller jo valget enkelt på deg når noe skal skrues opp eller samles. Litt kvinnelist er vel ikke til å forakte?

Tilbake til prosjektet, kan du gjette hva det skal bli? Det har noe med vår og såing av frø...
I`ll be back med oppdatering.


god onsdag!

Heia Norge, mon tro om det blir flere medaljer i dag?4 kommentarer:

 1. God onsdag;) Er det miniatyrutgave av drivhus du er i gang med? Er så spent på å se hos deg,at jeg må snart stikke innom en dag! Kos deg med syslene dine. Klem MLH

  SvarSlett
 2. Herlig!! Jeg er HELT sikker på at det er et lite drivhus du skal lage;)
  Og det gleder jeg meg veldig til og se... ønsker meg og et slikt et;))

  Lykke til ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Hm dette hørtes spennende ut! Gleder meg til å se resultatet, er så moro med ny inspirasjon:)

  Håper du har en fin onsdag:)

  klem Jennifer

  SvarSlett
 4. Hei Agnes.
  Dette høres jo spennende ut. Lurer på hva du er i gang med nå, sikkert noe genialt kjenner jeg deg rett. JEg kjenner meg igjen i den drill situasjonen, bortsett fra at jeg ikke vet hvordan den brukes en gang. Mannen tar alltid den delen, han har jo et hav av forskj driller siden han er snekker og han liker å bruke de:)))))
  Han er så god å hjelpe til. Nå er han akkurat ferdig med å "flyte" gulvet på badet. Det går fremover.
  Ser veldig fram til å se noen bilder fra stuen deres, det må vel være noe action der nå????
  Du må bare kjefte på gubben og si ha må jobbe hahaha.

  Ønsker deg en fortsatt fin uke. Vi drar på hytta i morgen ettermiddag.
  Klemmer fra meg;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...