onsdag 9. mars 2011

FLERBRUK

Jeg har tatt i bruk kassen som jeg bruker til adventsstake til å oppbevare litt småting. Det står "Julegleder" på den ene siden, men det er bare å snu den innover:-) Kjekt med slike kasser med smårom som en kan oppbevare ting og tang i.


Lys, telys, flaske med duft fra Durance og litt ting og tang. Holder på å skal "lage" meg en knagg til nøkler. Blir fort at disse ligger å slenger rundt på kjøkkenbenken, på gangen eller andre steder som jeg slenger dem fra meg. Har kjøpt noen små knagger som jeg tenker skal få plass på ett skilt eller noe. Må først finne det rette. 


Noe nytt til håndklær på badet; nye knagger og ett lite Towel treskilt. De små tavlene er kjekke å ha til å henge på kurver o.l. 

I dag kom snøen tilbake igjen og jeg som trodde at nå var våren her for fullt. Det har snødd en stund nå og det er helt hvitt ute, håper og regner med at det er borte i løpet av dagen. Bruker ofte å være slik her hvor vi bor. Minsten syns det var stor stas; mamma, kan jeg renne på slalomskiene mine i dag? 


Nå skal vi snart kle på oss og ut, tenkte å ta en tur til Sandnes siden det er vinterferie. Litt kos er jo ikke feil og mammaen har jo ett gavekort som hun fikk til morsdagen som ikke er blitt brukt enda. Regner med at det ikke skal bli noe problem å finne meg noe fint i butikken som selger Riviera Maison;-)
Litt kafebesøk blir det vel også, hører vel med når en er ute å koser seg?


ha en flott onsdag
-
dagene flyr!
3 kommentarer:

 1. Så koselig med en liten bytur med jentene ♥ Cafèkos er gøy;)
  Og med et gavekort i tillegg blir nok byturen riktig så vellyket vil jeg tro;)

  Så flott den kassen var, kjekt med slikt som kan brukes til litt forskjellig, og slike småesker til og legge ting og tang i så praktisk!

  Gleder meg til og se nøkkelløsningen, her flyter det og av nøkler overalt!

  Ha en fin dag!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Å kjempe kjekt viss du får te å ta turen den 17 du og!!! Kjekt med bytur, blir spennende å se ka du har funne:))
  Lurt med den kassen!

  Klem!

  SvarSlett
 3. Hei Agnes.
  Kasser er praktisk og din var jo fin. Kjekt til nips naps.
  Regner med at byturen din er over i Sandnes og jeg gleder meg til å se hva du har funnet for noe fint.
  Jeg var innom Krossen Kjøkkengleder for et par uker siden og der var det mye fint i RM..
  Jeg synes at det er litt dyrt da, er nok litt kjip jeg hahaha.
  Ha en fin ettermiddag og kveld Agnes.
  Klemmer

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...