onsdag 23. mars 2011

HAR HENTET FRAM EGGENE MINE;-)

Opp og hopp! Da var det jammen meg onsdag og snart helg igjen. Ikke de store krumspringene er planlagt til helgen, kanskje mannen og jeg tar oss en tur på kjærestekino;-) Hadde ellers trodd at vi skulle få satt i den nye terassedøra som kom på mandag, men den gang ei. En del småskader og feilhengslet dør, utrolig kjedelig! Tolmodighet er en dyd, ja vet det, men den er bare i veldig små doser her hos meg.


I dag har jeg hentet fram Maileg eggene fra loftet, så sammen med de 3 nye har jeg pyntet litt. Ikke de helt store greiene enda, bare lagt de i terrinen foreløpig. Vet det er tidlig, men slik blir det bare i år. Syns heller ikke disse eggene er veldig "påskitte." Disse to små eggene er minsten sine. Fikk på nåde låne de til bildene;-) Vi var ikke helt enige om hvilke vi skulle kjøpe på butikken... Etter at hun hadde trampet i gulvet og kastet ett par egg, samtidig med vill protestering, ja da var mammaen så flau at disse to ble med hjem. Damen i butikken syns det var så morsomt å se en så bestemt 3 åring (ehh syns ikke jeg), at hun ga minsten sin egen søte papirpose til hennes egg. En glad 3 åring ut fra butikken med egen pose... med en flau mamma på slep. 


Kommentaren da vi var på vei til bilen var: "Eg ska ha desse eggå te å pynta på kjøkkenet mitt, derfor eg var så sinte. Dei store kan jo ikkje henga!!" Hmm meningen var jo søt da, men kanskje en roligere variant neste gang? Så kanskje mammaen slipper å bli så flau *smiler* Tusen takk til damen på Smak for at du tok det med ett stort smil da jeg og den bestemte 3 åringen min var innom deg:-)ha en toppers onsdag!


9 kommentarer:

 1. Å, de eggene er så søte. De små tar etter oss gjør de ikke? Jenta mi sitter og blar og blar i interiørblader, og jeg tenker ja,ja..blir vel litt prega av pyntinga våres. Nå fikk jeg lyst til å pynte litt og. Men venter liitt...ha en flott dag!

  SvarSlett
 2. Hehe, kan være en utfordring og ha med de små i butikkene innimellom;))
  De lærer av oss vettu, så det er klart det var viktig og ha slike som kunne henge på kjøkkenet;))
  De er kjempekoselige de eggene fra Maileg og Green Gate, har noen av de vi og...
  Kanskje jeg skal hente ned noen av de, som du sier så er de ikke sååå påskete, de kan ligge fremme og minne oss på vår ♥

  Ha en fin dag!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Hehehe..små barn i et nøtteskall, de er jo så herlige og sier mye løye!

  Nydelige egg, spesielt de som lå tre stykk i bollen. Søte motiver på de:))
  Jeg har ikke fått satt i gang med mitt male egg prosjekt men det er jo lenge til påske:))

  Nå skal vi snart besøke mamma på sykehuset. Hun ble innlagt for hun var så dårlig. Hun har kraftig Kols og i tillegg fikk hun nå urinveis infekjson og lungebetennelse. Hun har hatt mye feber og medisinene ville ikke knekke det. Da er det bra hun kommer i trygge omgivelser og får rette medisin.

  Håper du får en kjempefin kveld sammen med dine.
  Kjæreste kino til helgen var jo ikke dumt, vi skal på hytta.
  Gleder meg!

  Nyt kvelden kjære venn.
  Klemmer:)

  SvarSlett
 4. Hehe ser for meg den butikk turen:)) Flotte egg var det hvertfall:)
  Du det stjernefatet kjøpte jeg på Living for sikkert 4-5 år siden....
  Ha en fin kveld♥

  SvarSlett
 5. haha der fikk eg meg ein god latter, de er morsomme disse kreative barna.
  Award til deg inne hos meg hvis du vil ha-)
  klemklem

  SvarSlett
 6. Flotte egg. :)
  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 7. hi hi hi... hun minner om min lille jente!! og du har og gle deg til :-)))


  kjempe fine egg!!

  SvarSlett
 8. Kjempesøte egg! Du har en kjempefin blogg og jeg ønsker å gi deg en award - ta en titt på bloggen min! Ha en fin kveld. Klem fra Lena

  SvarSlett
 9. Kjenner meg igjen, kranglete 3-åringer... kniiis

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...