tirsdag 22. mars 2011

HEI OG VELKOMMEN & HVEM ER DU?

God ettermiddag! Ser at både besøkstallet og følgere øker og det er bare så utrolig kjekt. Da jeg startet å blogge, gikk det mest i "butikk å sånn." Da butikken ikke var mer vurderte jeg om jeg skulle legge ned hele bloggen, men da var jeg helt "hekta" på blogging og blogglandia. Så her er jeg fortsatt:-)
Jeg vil takke for alle de flotte kommentarene dere legger igjen, hva hadde vel bloggen vært uten dere?
Og ett varmt velkommen til alle nye følgere, håper dere vil trivest her inne hos meg.

En annen ting; Jeg lurer på hvem du er, du som leser Livet i det Blå huset. Har du lyst å hjelpe meg med dette? Legg igjen en liten kommentar;-)

Tusen takk til alle som tar seg tid til å legge igjen ett lite spor!!


Det blir snart tid for en liten giveaway igjen her, så følg med:-))


ha en super duper tirsdag; med eller uten fruene!

6 kommentarer:

 1. Du vet jo hvem jeg er, men jeg legger igjen en kommentar forde jeg;)

  Så fint det er med løkblomster i GreenGate koppene! Jeg må snart plante noen i mine også:)

  klem Jennifer

  SvarSlett
 2. Hei!

  Jeg er en blogger som er innom med gjevne mellomrom. Liker stilen din :) Og en lekker layot på bloggen din...

  -R-

  SvarSlett
 3. Hei!
  Jeg er 26 år og jobber til daglig med barn, og jeg er ferdig utdannet sosionom til sommern.
  Bor med Mkn kjære og vår golden retriever:-)
  Liker å holde på med håndarbeid:-)
  Ha en stårålende dag!
  Her er det kommet mye snø iløpet av natten:-)

  SvarSlett
 4. Hei :)
  Jeg drømte om å få min egen flotte blogg, men gav opp før jeg fikk startet da tiden ikke strekker til. Men jeg kikker på de fantastiske bloggene, legger av og til igjen spor og nyter godt av all inspirasjon jeg får her.
  Jeg jobber med finans, så langt i fra interiør du kommer :) Jeg har 2 barn, bor alene med de og har en aktiv hverdag. Derfor er det ekstra deilig å ha et godt og "pent" hjem å slappe av i.
  Takk for at du fortsetter med bloggingen din!
  Keep up the good work!

  Hilsen ~lillema~

  SvarSlett
 5. Hei!
  Jeg er ny følger av bloggen din og fant bloggen din på NIB sin side. Jeg liker stilen din og la meg til som følger etter første besøk. Jeg er 23, veldig snart 24 år gammel og har et svakt hjerte for interiør. Bor sammen med mannen min og en pus på sørlandet. Jeg har egen blogg og finner masse inspirasjon i blogglandia. Jeg jobber på et kontor til daglig og syns det er utrolig artig å få utløp for kreativiteten min i hjemmet.
  Ha en strålende dag :o)
  Hilsen Ingebjørg

  SvarSlett
 6. Hei, kom over bloggen din nå og la meg til som følger! Så fint du har det, har blogg selv, startet i januar i år. Står litt om meg der..:o)
  Ha en fin fin helg!
  Hilsen Ranveig

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...