tirsdag 15. mars 2011

HER PLANLEGGES DET HAGE

God tirsdag folkens! Har så smått begynt å planlegge litt hage de siste dagene. Kjenner jeg gleder meg til å ta fatt på litt utearbeid, men først må vi nok komme i havn med stua. Tidligere år har jeg kjøpt sommerblomster og stauder, men i år tenkte jeg det hadde vært kjekt å så litt selv. Dere har jo sett det fantastiske *smiler* drivhuset som vi lagte selv for en stund tilbake. Det har faktisk begynt å spire så smått inni der og jeg er spent på om det er bare Akeleiene og solsikkene som kommer til å vokse fram. Kjenner en barnslig fryd når jeg ser at det vokser;-) Tenker å prøve meg på å så lavendel også, er det noen som har prøvd?


I går da jeg var ute på let etter Nillelysene kom jeg over løker som skal blir til disse nydelige hvite liljene. Har ønsket meg hvite liljer i hagen, så da var det bare å kjøpe med seg en pakke hjem. Da kan du vel gjette hva jeg har holdt på med i dag? Jo da, løkene er i jorden de, men enn så lenge i potter inne. Tørr ikke helt stole på at frosdager/netter er over enda.


Har festet de små krittavlene med hyssing for pynten sin skyld hi hi. Mannen sin kommentar blir vel nok; At du gidder, ja ja det var jo fint da. Syns det er litt kjekt jeg å gjøre litt ekstra ut av tingene.


Foreløpig har de fått plass over kaffemaskinen, har ikke så mange vinduskarmer enda å sette de i. Skulle stå svalt og lyst, men regner med at de ikke skal stå i direkte sollys? Noen som vet?

I dag skal barnehagene her markere barnehagedagen så klokken halv to skal mammaen opp på "torget" for å se minsten synge. Det blir nok stas kan jeg tenke meg:-) men først skal jeg innom min mor å snike til meg en kaffekopp!

Nå har jeg jammen meg brukt opp kvoten for å laste opp bilder, så da blir det ikke flere bilder i dette innlegget. Har vært inne å kjøpt meg mer lagringsplass, så får vi bare håpe på at det ikke tar alt for lang tid. 


Oppdatering; som jeg skrev tidligere i dag var jeg nødt for å kjøpe større plass for å få lastet opp bilder, og allerede nå virker det!! Har fått lastet opp to nye bilder som ikke var fra før på dette innlegget. Det var jo fort gjort for ca 28 kr:-) 


 ha en fortsatt god dag!


3 kommentarer:

 1. Så flink du er...

  Spennede med "nytt" liv i hagen ..

  Jeg og planlegger Hage(om enn så lenge bare inni hodet mitt)
  Men i år skal jeg være flink altså :-))

  Innom for å ønske deg en super dag..

  Klem

  SvarSlett
 2. Hei:)
  NYDELEGE bilder..Likte SÅ godt dei rosa detaljane..

  Eg måtte også kjøpe meir plass for ei stund sida..
  Men,no får eg ikkje lagt til bilda på vanleg måte.Klarer kun eitt av gangen,så må eg gå til redigering av innlegg for å laste opp det neste osv....Hmmmm..Noko som absolutt ikkje stemmer!

  Eg har visst gitt meg ut på ein farge eg er usikker på;p

  Takk for gode ord♥

  Ønskar deg ein strålande onsdag!

  Klem frå Astrid

  SvarSlett
 3. Hei. Føste gangen jeg er inn hos deg.
  Koselig blogg du har.
  legger meg til som følger jeg..
  Ha en flott dag.
  Klem Hilde

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...