tirsdag 1. mars 2011

HERLIG MARITIMT...

... fra ChillNorway. ChillNorway har vært og er ett av mine favorittmerker. De deilige og myke klærne kan brukes både til hverdags og fest. Jeg kan huske den første velurkjolen jeg kjøpte meg da merket var helt nytt. Den ble brukt utrolig mye, men holdt seg like fin vask etter vask. Det er ingenting å si på kvaliteten. Gleden var derfor stor da de kom med pikekolleksjonen;-)


Ekstra kjekt er det jo nå når minsten passer størrelse 3 år og mammaen kan kjøpe likt til både liten og stor. Her for noen dager siden var barna, min mor og jeg ute på en aldri så liten shoppingtur. Det ble visst litt med hjem denne gangen også i posene;-)


Vårklærna begynner jo å komme inn i butikken og jeg falt for disse maritime innslagene fra nettopp Chill. Siden det er så stor aldersforskjell på mine jenter, er det ikke alltid at det passer at de er helt like, men syns det er kjekt når det går i samme "duren" om du forstår.


Minsten fikk derfor denne søte hele suiten med korte armer og ben. Tror nok den blir kjekk til sommeren;-) Inntil da bruker hun den med genser og strømebukse under.


Den eldste fikk denne jakken og var kjempefornøyd. Herlige klær til skole og barnehage bruk. Flotte detaljer som gjør merket så spesielt. Ankeret som er framme på minsten sin, er bak på ryggen på denne her .
Har du noen favorittmerker?


god tirsdag!

4 kommentarer:

 1. Herlige klær ja.. Mine smågull har aldri vært slike som liker og pynte seg, hvorfor ta på noen fine klær når man har lagdrakten ??
  he he..

  Men mor liker og pynte seg :-))

  Disse var absolutt herlig..

  Klem Birte

  SvarSlett
 2. De er så fine og veldig gode;)
  Lillesnuppa her har ingen av de plaggene enda, jeg syns de er litt i dyreste laget desverre...
  Men hun har hatt mye velour fra H&M opp gjennom årene (mest i småbarnsstørrelser da) og hun digger de;))

  Det maritime som Chill har kommet med nå er helt herlige, både til de små og til oss voksne ♥ Ønsker meg en slik tunika...

  Ha en herlig tirsdag, i dag skal jeg kose meg med fruene!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Kjempe fine, hvor har du kjøpt de???

  SvarSlett
 4. Hel-skjønne :)

  Chill er en favoritt her også, for alle 3 jentene (hvis går inn i den kategorien :)

  Må innrømme at jentene har mer enn meg.. Men akkurat der er jeg lettlurt og som du sier er det dantastisk kvalitet så de tåler daglig bruk - og så skikkelige comfort-plass - og lekre :) Love it!

  Maritim-serien er så flott til sommeren.. På ønskelisten :)

  Spent på prosjektet ditt :)

  Klem fra Tove

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...