fredag 4. mars 2011

HJEMMELAGET VANILJESUKKER

God fredag! I dag starter vinterferien her og det skal bli herlig å ta ferie fra skole, lekser og leggetider. Det tror jeg både mammaen og den eldste er enige om. Håper på flott vær slik at vi får prøvd slalomskiene noen dager, ellers så håper jeg at vinduene kommer på plass. Er litt mer jobb i det Blå huset med å skifte vindu, for opprinnelig var dette elementhus... Kledningen har bare blitt lagt utenpå, så det er rimelig tykke vegger. Og det vil bli "saging" i betong - jippi ha ha gleder meg til betongstøvet inntar huset. Puh! heldigvis er det det eneste "store" som står igjen nå. Etterpå begynner det morsomme:-) 


Så en "oppskrift" på hjemmelaget vaniljesukker i det nye bladet BoligDrøm. Fant ut at jeg skulle prøve meg, men er ikke helt sikker på hva jeg syns om det ferdige resultatet. Har du prøvd deg, og hva syns du?
Sukker og hel vaniljestang skal bli til vaniljesukker. 


Ny Dymomaskin kom i hus i går. Har jo sett den rundt i blogglandia *smiler* og da min mor og jeg var i nærheten av en Clas Ohlson, ja da måtte den bare få bli med hjem. Skal nok bli brukt til mye framover.


Ferdig vaniljesukker i ett norgesglass og den nye Dymoen har levert teksten. Tenker det blir nok en del trykking framover med tekster til forskjellige ting. Kjekt med orden i sakene, noe jeg prøver å ta meg i sammen til å få gjort. Tror det blir bedre når stua er ferdig og vi kan få sette på plasse mye av tingene som er plassert rundt omkring ellers i huset.

I dag har jeg fått vasket og ryddet huset og nå skal jeg snart sette meg ned å se VM. Tror du vi klarer ett GULL til i dag? Krysser fingrene jeg. 


ønsker deg en riktig god helg
- vinterferie eller ikke4 kommentarer:

 1. Åååå det var jo veldig lurt!!!
  Du den 17 mars skal ML, S og KA komme til meg og det hadde vært veldig kjekt om du og har mulighet?! Lenge siden vi har hatt et GFHS treff nå:)
  Ha en fiiin vinterferie uke, skal bli fantastisk herlig med litt late dager:))

  SvarSlett
 2. Hei:)
  Henger meg på som følgeren din:)
  Ønsker deg ei flott helg:))
  Klem fra Anne Torill:)

  SvarSlett
 3. Tusen takk! Hatt en flott vinterferieuke, men akk så travel, ikke mye blogglesing. Men travelheten består kun av kos og cafe og uteaktiviterer :) ha ha

  Smart m vaniljesukker - har ikke prøvd.. Og drivhuset ble bare så sjarmerende - kjmepekoselig!

  Ha en flott helg - og vinterferie :)

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 4. Og GULL ble det!!! Rått;))
  Så deilig med vinterferie, og ferie fra leggetider var et kult uttrykk, hihi... Den hadde de likt her i huset;)

  Kos dere masse ♥

  Klem Line

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...