torsdag 31. mars 2011

HJEMMELAGT KNEKKEBRØD

Snart helg folkens! I dag hadde jeg planer om å gjøre noe i hagen, men siden været ikke var på sitt beste ble det hjemmebakte knekkebrød i steden for. Noe som ikke var feil. Har aldri bakt knekkebrød før, så det var første gangen i dag. Utrolig enkelt og så godt det var, med andre ord ble det en suksess her i huset.


Må innrømme at det er alle de forskjellige kornsortene som har gjort at jeg rett og slett ikke har sett syn på å bake knekkebrød før. Tenkte at det kom til å bli stress med å finne alle kornslagene, men faktisk så hadde de alt her på den lokale butikken. Ikke at det er så skjeldne sorter, men av en eller annen grunn er det ofte noe som de mangler... Det er så kjedelig når en først har bestemt seg og en må kjøre rundt på let etter ting og tang.

Ferdig resultat og vi har allerede spist opp en del. Selv om den eldste mente på at de liknet på fuglemat med alle kornene hi hi. Men jeg tror faktisk at jeg må bake nye innen alt for lang tid:-) 
Har du ikke prøvd deg på hjemmebakte knekkebrød før, er det sterkt til å anbefale.


ha en super torsdag!

ps oppskriften har jeg funnet inne hos Silje med bloggen Silje-sin


3 kommentarer:

 1. Hjemmelagd knekkebrød er bare så godt, jeg er helt avhengig :)

  Nydelige påskeegg under her..

  Ha en flotters kveld!

  Tove

  SvarSlett
 2. Hei Agnes:)
  Hjemmelaget knekkebrød er utrolig godt. Jeg laget også de mye før men en stund siden nå..
  Må kansje lage noen igjen snart ettersom jeg prøver å leve sunt=))

  Du er dreven på kjøkkenet, det er tydelig at du koser deg hjemme!
  Håper du og dine får en kjempefin helg med solskinn og vår...
  Kos dere!

  Gode klemmer fra Mona

  SvarSlett
 3. Knekk knekk... eg og bakte nogen på mandag for fysste gang, å jammen øveraska smaken på fuglamaten BRA til både meg å mannen min! Ska inn å kikke på oppskriften du brukte etterpå... Håper alt går bra på påskeleir ! Husker fra min tid at leir var gøy... Snakkes ! K9B fra Solveig

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...