fredag 11. mars 2011

KAFFESTASJON

God helg! Da var jammen fredagen her igjen og vinterferieuka har gått i rekordfart! Litt har det da blitt gjort her hjemme, men kanskje ikke så mye som var planlagt, ofte sånn eller?
Jeg har småpuslet litt på kjøkkenet, blant annet "laget" meg en kaffestasjon. Som jeg har skrevet før så mangler vi sånn benkeplass, så i går fant jeg en trekasse som ble satt på kjøkkenbenken. Kjekt å få samlet det på en plass, orden i sakene det liker vi;-) De nye medlemmene i GreenGate samlingen ble satt på plass.


Syns dette blå servise er bare helt fantastisk, så jeg har bestemt meg for å samle på dette. Sikkert ikke den eneste her i blogglandia;-) Disse to ble med hjem etter vår mindre hyggelige opplevelse med buss å sånn he he. 


Det røde er så kjekt å ha til jul og sommer, så jeg må nok få meg flere ting i rødt også. Tenkte faktisk på å skaffe meg 2 gule lattekopper også, tror disse blir søte med påskeliljer i. Ellers så skal jeg ærlig innrømme at gult ikke er en stor favoritt her i huset. Har bare aldri syns at det passet inn liksom.

Det begynner å skje ting i det Blå huset, i går fikk mannen og jeg skiftet det ene vinduet. Nå gjenstår det 2 vindu som vi regner med å ta i dag. En kald og utrolig støvete operasjon! Det Blå huset var opprinnelig ett elementhus som det har blitt lagt kledning utenpå. Men når nye vindu som ikke er samme størrelsen som de gamle skal settes inn, ja da må man sage i betong... Tror både de små og jeg fikk litt åndenød på det værste. Selv om dører var lukket kan du tro støvet har trengt seg inn forskjellige steder. Men hva gjør vel det når resultatet blir bra?


Det nydelig englelyset fikk jeg av min mor da hun var på en aldri så liten vinterferie. Tusen takk! 
 it!!

ha en super duper fredag!2 kommentarer:

 1. Vi er 2 som samler da du :-))

  He he...

  Vi må jo få se bilder av disse fantastisk vinduene :-))

  Ønsker deg og dine en fin fin Helg..

  Klem Birte

  SvarSlett
 2. Herlig kaffestasjon, må være kjekt og samle alt på et sted ♥ Vi er ingen kaffedrikkere her i huset, men lattekopper har jeg endel av;)) De brukes til godis og blomster;)
  Den nye serien til Green Gate er LEKKER!

  Ha en fin helg!

  Klem Line

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...