mandag 21. mars 2011

LITT VÅR PÅ TRAPPA

God mandag! Ja da var det ny uke på gang og vi er i siste halvdel av mars. Snart april men fortsatt ganske lenge igjen til påske. I år er det veldig sen påske, men fant ut at det var på tide med litt påskestemning på trappa. Det skal jo sies at det ikke er så lenge siden jeg satte bort den røde julelykten og skøytene fra trappa... Bedre sent en aldri hi hi.Kransen som ble brukt til julekulene har igjen kommet fram, denne gangen med Velkommenskilt. En liten lykt henger på håndtaket til den gamle døren, som jeg i dag har slept fram fra skjulet. Gamle tredører er ganske så tunge det skal være sikkert og visst.
Hvite perleblomstløker venter på å komme i jorden og påskeliljer og fuglehus har flyttet ut fra kjøkkenet. 
Skulle ut å kjøpe meg litt mer vårløker til trappa i dag, men oppdaget da at den lokale Florissbutikken har lukket ned. 
Nå er det vel på tide å ta fram støvsuger, vaskebøtta og støvfille? Ikke at det frister så mye, men siden vi har vært borte store deler av helgen har jeg ikke fått gjort noen ting her hjemme. Så trengst det visst en "kjærlig" hånd her;-)


god uke til alle mine kjære lesere!9 kommentarer:

 1. Så fint du har ordnet det på trappa, må nok igang og få vekk ski, skøyter og kjelken jeg og:)) Ser det har komt stemorsblomster, s får handle meg litt friske vårlige blomster til trappa:)) Glede meg til neste treff på Vigrest
  ja! Var veldig kjekt å treffes igjen:)

  Ha en fin uke!!!
  Klem!

  SvarSlett
 2. Så koselig blogg du har :o) Kjempefine bilder og masse inspirasjon. La meg til som følger jeg.
  En riktig god start på uken ønsker jeg deg.
  Hilsen Ingebjørg

  SvarSlett
 3. Så koselig trapp!
  Skulle gjerne sett sånn ut utenfor her ja;-)
  Deilig at det begynner å bli vår i bakken:-D

  SvarSlett
 4. Så koselig inngangsparti, virkelig fint pyntet!

  Klemmer fra meg.

  SvarSlett
 5. Så gjennomført og koselig du har det på trappa. Kjempefine bilder!

  Vil si fra om at du har vunnet på min lille giveaway :-D Titt innom bloggen min for informasjon

  Klem-klem fra Linda

  SvarSlett
 6. javisst, bedre seint enn aldri, hihi;-)
  fin uka til deg og
  klem klem:-)

  SvarSlett
 7. Hei Kjære agnes:)

  Her har du jaggu fått vår på trappen. Det var meget innbydende og fint:)
  Digger den Timberland kassen din...vil og ha hehe:)

  Jeg fant påskeegg på Nille, der hadde de mange forskjellige størrelser. Nå kan jeg til med malerkosten og trylle frem mine egne egg:))
  Jeg mangler noen fjær da til dekorasjon. Vi har dårlig med hobby butikker her i byen. Kansje jeg kan spraye noen med farger:))))

  For en kjedelig situasjon med terasse døren, slikt kan en få magesår av. Man vil jo gjerne ha den i orden men jeg skjønner at du synes det blir lenge å vente nye 6 uker. Kan dere ikke bestille en ny og bruke den dere har fått midlertidig. Så bytter dere når dere får en ny??? Men når jeg tenker meg om så går det vel ikke pga hengslene..hmmm!
  Håper dere finner ut av det og at det blir bra.

  Ha en fin kveld.
  Mannen hilser her jeg sitter:)) Hehe..

  Klemmer tilbake:)

  SvarSlett
 8. God morgen!
  Tusen takk for gode ord hos meg;)
  Og så flott det var blitt på trappen ♥
  Herlig, deilig vår!
  Nå er det enkelte steder helt bart på veiene, får lyst og finne frem småskoene og hoppe paradis, hihi...

  Ha en fin tirsdag!

  Klem Line

  SvarSlett
 9. Herlig Stemning på treappen ... -VELKOMMEN INN-

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...