onsdag 30. mars 2011

NÅ ER DET VÅR

Så var det onsdag og det er snart helg igjen. Syns ukene flyr avsted og vi går snart inn i april. Her våres det mer og mer for hver dag som går og det fører med seg en del shopping:-) Ungene trenger nye vårjakker, minsten trenger vårdress og luer og begge trenger nye vårsko. Snar må en jo begynne å tenke på 17. maiklær også. Blir nesten "svett i pelsen" når jeg tenker på minsten og butikker hi hi. 


I dag har minsten fått nye sko og så klart måtte de prøves med en gang. Herlige sko fra Bisgaard! De små har hatt dette merke flere ganger tidligere og det er veldig bra kvalitet. Vi har iallefall vært kjempefornøyde. 
For en stund siden var jeg så heldig at jeg vant 3 flotte kort hos Linda med den flotte bloggen anno1925 og i dag kom de i posten. Det er første gang jeg har vunnet noe på en giveaway, så igjen tusen tusen takk Linda! 


I kveld skal jeg i sminkeselskap til min mor, ikke at jeg bruker så mye sminke til daglig. Kjekt å komme seg ut en liten tur;-)

ha en flott onsdagskveld!


2 kommentarer:

 1. Så deilig med småsko! Da er det vår:) Her er det en helt fantastisk vårdag:) Sola står fortsatt inn på verandaen og det er deilig å sitte ute - og klokka er snart sju!

  Nydelig, ny header du har fått:)

  klem Jennifer

  SvarSlett
 2. Nyyydelige sko! hvor har du fått tak i dem ? (virkelig, fysisk butikk eller på nettet?)

  Snart helg, hurra!
  Ha en flott kveld :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...