torsdag 24. mars 2011

NÅR KATTEN ER BORTE...

... danser musene på bordet! Er det ikke ofte slik? Her i det Blå huset har vel musa stort sett alltid danset på bordet, selv om katten har vært hjemme *smiler* Er det kommet nye ting inn i huset, har jeg stort sett måtte peke og si: "Se hva jeg har kjøpt..." og mannen med ett halvt øye: "Å, så fint." Har jeg hatt lyst til å male møblene, så samme svar; "Å, så fint..." Syns det er helt fint jeg, en mann som ikke bryr seg så mye om hva kona drar til hus og hva hun gjør med det etterpå:-) Men, her for noen uker siden oppdaget musa at katten alikevel ikke helt var så "likegyldig" i hva som kommer inn døra lenger. 


Ett ord og mannen fikk bokstavelig talt "høneskinn." Dette ordet, som var europaller, var jo nesten som å banne i kirken hi hi. "Her skal det ikke inn en eneste palle, er du gal?"  Kona i huset hadde nemlig sett for seg at hun skulle bruke to europaller til å lage en slags "seng" med hjul og med masse puter. Denne gangen virker det ikke så lett å overtale han og det er heller ikke så lett å unngå å se en europalleseng hmmm. Har jeg virkelig fått en mann som bryr seg om interiør og innredning?
Vi får se hva det blir til, kona i huset er heller ikke så enkel å overtale når hun har sett for seg noe;-)


I dag har minsten og jeg bakt boller, samme gode oppskrift som alltid. Ferske boller på bordet da den eldste og mormor kom fra skolen. Alltid kjekt med litt ekstra kos nå som det snart er helg igjen. Mannen som har vært på Sørlandet kommer hjem i kveld, kanskje jeg skal "smøre" han med noen ferske boller? Eller når jeg tenker meg om så er det jo en stund til stua står ferdig, så kanskje jeg skal begynne "smøringen" litt lenger fram i tid?

Ja, duken er ikke strøket. Men det er bare så kjedelig å stryke duker...

ha en god torsdag!5 kommentarer:

 1. Hehe, ber er det også jeg som bestemmer, men det er enkelte ting han har sagt ikke kommer på tale, og den ene tingen er Europaller;-)

  SvarSlett
 2. Oppdaga i dag til min store forskrekkelse at eg ikkje fulgte bloggen din! Men det vil eg jo;-)
  Skal se det blir europalle seng til slutt....hvis du smøre lenge nok pluss mase!
  klemklem-)

  SvarSlett
 3. Hihi, godt og høre at det er flere mannfolk med meninger;)) Her går stort sett det meste greit, men noen ganger setter manen her i huset foten ned;) Men det er dårlig gjort og gjøre det før de har gitt oss en sjanse;)) Det hørtes jo bare lekkert ut med en slik pallesofa i stuen!
  Go for it! Gleder meg til og se ♥

  Og nå fikk jeg selvfølgelig VELDIG lyst på boller!

  Klem Line

  SvarSlett
 4. He he he.. godt og høre at du og sliter litt med en irriterende mann med meninger, men det lønner seg jo alltid og smøre de litt..

  De bollene ser Fantastisk gode ut..

  Ha en fin kveld..

  Klem Birte

  SvarSlett
 5. Kjenner meg igjen der, ja! Mannen her går som regel med på mye, men europaller i hus..nei, det vil han ikke! hehe ;) Du får jobbe med mannen din og vise han noen bilder av hvor fint det kan bli, så skal du se han går med på det! :)

  Bollene så kjempegode ut! Ha en fin kveld! Klem fra Lena

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...