tirsdag 8. mars 2011

PÅSKELILJER OG FUGLEHUS

God tirsdag! Etter ett par dager fri fra bloggen er jeg tilbake igjen, og det på selveste kvinnedagen hi hi. Fant ut at jeg måtte feire meg selv på en eller annen måte, og da ble det nye løkblomster og nytt fuglehus. Begge deler flotte å pynte med:-)


Påskeliljene har jeg denne gangen satt i en "gammel" trekasse. Har dekket bunnen og sidene med plast, ser her på bildet at jeg nok kunne "gjemt" den litt bedre. I bakgrunnen det nye fuglehuset. Har blitt så glad i disse trehusene som en like godt kan pynte med inne som ute.I dag har jeg fått malt enda mer tak i stua og det begynner å komme seg. Må innrømme at jeg begynner å bli litt lei av å male tak. 60 kvm 3 strøk, men slik er det jo når en skal ha det hvitt;-) Etterpå er det maaange meter med lister som skal males, men mon tro om ikke det også blir ferdig.


Nå har jeg rigget meg til i sofaen og sitter å venter på skiskyttergutta som skal gå 20 km. Som du kanskje har forstått er VM på ski helt toppers her i huset. Heia Emil og Tarjei!!
Nå tror jeg jammen meg jeg skal lage meg litt kaffi og gomle i meg ett stykke eller to av vaniljekransen som ble bakt i går.


gode vårdager!
5 kommentarer:

 1. Nydelige påskeliljer og fuglehus! Løkblomster i trekasse er så fint:) Kan jeg spørre hvor du har kjøpt det søte fuglehuset?

  Ønsker deg en strålende dag:)

  klem Jennifer

  SvarSlett
 2. Så fint det ble!
  Koselig å forberede seg litt til påska også:-)!

  Heia skiskyttergutta! Nå ser det jo ut som Bjørndalen har en liten sjanse også!! TVI TVI!!

  Ha en herlig kvinnedag videre!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 3. Kjempefint hus;) Og lekkert med løk i trekasse ♥ Knallfin vårpynt;)

  Og så ble det jammen meg gull i dag og - jippi!

  Ha en kos kveld, og jeg fikk veldig lyst på vaniljekrans...!

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Gratulerer med kvinnedagen:)))
  Jeg unnet meg også en bærepose med vårlige ting på Nille i dag, det trenger ikke koste flesk for at jeg skal bli fornøyd:)

  Det går fremover i stuen ja. Maling av tak er meget tidkrevende for ikke å snakke om maling av lister, det er så BÅNN. Lykke til med den dritt jobben=P

  Du fortjener noen kringlestykker, spis og vær glad og kos deg i kveld.
  Klemmer

  SvarSlett
 5. Vakre bilder du har tatt! Flotte løkblomster og fint fuglehus. Likte godt kassa du har plantet blomstene i.

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...