mandag 14. mars 2011

ROSA DETALJER PÅ KJØKKENET

I dag reiste jeg ut for ett formål - Nille, skulle kjøpe meg en haug av de billige kubbelysene. Den gang ei, de var utsolgt for mange dager siden og fikk ikke inn flere heller. Alle Nillebutikkene i området er helt utsolgt sa mannen bak kassen, så det ble ingen billige lys på meg i dag. Folk hadde rett og slett vært helt ville og de hadde solgt ut en palle bare på noen få timer.


Litt flere rosa detaljer til kjøkkenet ble da erstatningen;-) Ble så glad da jeg fant EFFERVÈ i en butikk (spiseplass er vel rettere). De hadde flere sorter, men i dag ble det med hjem en rosa. Denne skal vi kose oss med en dag:-)


Disse lysene fra Lene Bjerre er en favoritt! Siden jeg ikke fikk tak i de andre lysene, måtte jeg bare plukke med meg 2 av disse i steden for. Neste gang vi er i Danmark skal jeg kjøpe med meg flere av disse lysene, er en del billigere viss jeg ikke husker feil.


Noen få marsipanegg igjen i en rosa muffinsform, blir nok ikke liggende lenge kjenner jeg meg selv rett. Min favoritt på godtefronten!
Hvit potterose på tilbud på megaen, det sier vi jo ikke nei til. 

Nå er det lekser på gang og snart tid for middagslaging. I dag blir det så enkelt som stekte kyllingfilet biter, champignong, pasta og kyllingsaus. 


super duper uke til deg!

4 kommentarer:

 1. Så fint med rosa detaljer :D

  SvarSlett
 2. Må jo le litt, mye lik dag som deg her, ut for å kjøpe lys på nille, men her hadde de masse igjen. Fikk kjøpt masse til konfirmasjonen, jippi!
  Middagsmenyen er også den samme her i dag....vittig:-)
  Nydelige rosa detaljer, fin inspirasjon
  klem klem

  SvarSlett
 3. Hmmm, det var de lysene ja, de skulle jeg jo shoppe - må forte meg og få gjort det i morgen, kanskje utsolgt alt her og;)

  Men Lene Bjerre lys er en god erstatning da, hihi- de er knallfine, har en haug av de jeg og;)
  Og jepp, de er billigere i Danmark!

  Slike marsipan egg er min favoritt og, og nå var påskegodisen kommet til butikkene så jeg... huff!

  Ha en fin mandag, flotte bilder!

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Hehe..heldige meg som kjøpte de lysene i forrige uke. Kjøpte tre pakker, hvit, rosa og lilla.
  Meget godt fornøyd og vet du hva..de står fortsatt i posen fra nille..hahaha. Har ikke pakket de ut en gang, nå følte jeg meg litt "sløvis" her men jeg har jo gjort mye annet da:)
  Lysene skal pakkes ut i løpa uka sammen med masse annet lilla stæsj. DEt er en tid for alt:))

  Flotte rosa nyanser hos deg.
  Nå skal jeg svinge maler kosten bitte litt om lidt. Mannen kapper panel til veggene på badet og jeg skal begynne å grunne litt på lengdene. Endelig noe jeg kan hjelpe med på badet.

  Nyt ettermiddagen Agnes;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...