tirsdag 22. mars 2011

SMULER UNDER BORDET

Hei hei folkens! Da var tirsdagen godt i gang og snart er det leksetid, middag og før vi vet ordet av det leggetid. Syns dagene går så utrolig fort, kun halvparten av planlagte gjøremål blir gjort. Som jeg har skrevet tidligere så er og blir aldri det Blå huset perfekt. Her i huset finner du leker rundt og legger du deg ned på gulvet finner du nok noen smuler under bordet også. Ser du ekstra godt etter er det vel kanskje en hybelkanin eller to hehe.


Jeg tenker ofte; er vi blitt så redde for hjemmet vårt og alt vi putter inn i det, at det ikke lenger er rom for barnelek, barnebursdager (her kommer det jo an på hvor stor plass en har til rådighet), besøk av venner, lek? Selvsagt så mener jeg ikke at de skal få gjøre hva de vil, vi voksne må jo sette grenser. Eller er det alle de ekstra smulene på gulvet, de skitne skoene i gangen eller rett og slett litt for "mye" bråk som gjør det? 


Særlig etter at min eldste datter begynte på skolen har dette vært noe jeg titt og ofte tenker over. Her har barn kommet og gått alltid, sultne mager har også blitt mettet og jeg er glad for at de syns det er kjekt å være her og kommer igjen. Vi vet jo hvor viktig det er for barna våre å ha gode venner, det er så fort gjort å trå feil. Er ikke det en mors værste mareritt? Vi bor på en liten plass, men alikevel florerer det stoff av de værste rundt dørene. Jeg blir skremt når jeg hører at elever på ungdomskolen møter opp rusa på skolen. Er det ikke bedre da å åpne hjemmet enn at de unge går rundt å driver? Så får heller gangen flyte og skulle noe bli ødelagt, ja da kan det som regel kjøpes nytt. Men det kan ikke de kjæreste barna våre. Derfor blir jeg så provosert når det er noen som gjør hva som helst for å slippe å ha unger på besøk:-(Hva tenker/mener du?
Innlegget i dag er ikke skrevet for å "tråkke noen over tærne," men jeg syns det er ett viktig tema. Tankene kom da jeg så at i kveld skal den eldste på vennegruppe. Hele 4. klassetrinnet er delt inn i grupper som møtes hjemme hos hverandre i to timer en gang hver annen måned. Det skal være litt aktiviteter og kveldsmat. Kjempekos!! syns jeg og jeg gleder meg til de kommer her neste gang.
Bilder av gangen som ikke passer helt til teksten, men kjedelig uten:-)


ha en god tirsdag!


2 kommentarer:

 1. Veldig bra skrevet, er så enig. :)
  - og det perfekte hjem? ja det er et hjem som lever.
  Et hjem med leker, smuler og det som hører med der barn bor.
  Ha en fortsatt fin og levende tirsdag. :)
  ps. Fine bilder du viser. :)

  SvarSlett
 2. Flott blogg du har :)Jeg følger deg videre !
  Så gøy du ville bli med på min lille giveaway :)
  God helg !!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...