onsdag 16. mars 2011

STARS...

Stjerner er en stor favoritt og det sniker seg inn flere og flere stjerner i det Blå huset. Siste tilskudde er to stjerneknagger som er hengt opp ute på gangen. Det var kun en hvit igjen, men når en har hvit spraymaling tilgjengelig er det jo ingen fare om den ene var blå hi hi. 


Syns disse passet så godt til de små i huset. Den ene er hengt slik at den passer i høyden til minsten og den andre henger i høyden til den eldste. Kanskje dette kan hjelpe til å ikke slenge jakken rett på gulvet? Er jo lov å håpe... syns alltid jeg finner en jakke eller to på gulvet.


Mannen har faktisk hengt de opp med spikerpistol. En spiker i hver og de henger godt. Liker ikke oppheng på knagger der en må skru i en skrue og så skal den hakkete "dingsen" bak på knaggen kun henge over skruen. Øhh kanskje litt dårlig forklart, men "tog du ann?" Viss de skulle ha blitt hengt opp på den måten som produsenten har tenkt på her i huset, ja da hadde nok knaggene vært helt andre steder enn på veggen. Det lille hullet som det blir av spikeren kan en jo alltids dekke til med akrylmasse, som forøvrig er en fin ting;-)


 When you wish upon a star
Makes no difference who you are
Anything your heart desires
Will come to you  


fra meg til deg!


4 kommentarer:

 1. God kveld agnes:)

  Søte knagger, vet ikke helt om jeg "tok den" med opphenget, jeg er ikke så god på slike ting. Har en mann som henger opp det meste her i hus:)))

  Koselig ble det iallefall. Du må bare LÆRE opp ungene til at jakker skal henge på knagg ellers blir de skitne på gulvet hehehe!

  Her i hus henger gutta alltid inn jakkene i kles skapet, de er utrolig flinke og har fått GOD opplæring hahaha!

  Blir ikke noe maling på meg i kveld.
  ER sliten og vond i hue..
  Surfing på nett er en grei avkobling:))

  Nyt kvelden.
  Vårklemmer herfra også;)

  SvarSlett
 2. Hei hopp!

  Så skjønne knagger, stjerner er en av favorittene her også!

  Fuglhuset du viser der var megasøtt, ett slikt ønsker jeg meg også♥:)

  Håper du får en fin Torsdag,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 3. Supersøte knagger!!
  Kjenner godt til det meg jakker slengt i gangen.. Vi har et frimerke av en gang og når jentene har venninnebesøk og både mine og besøket slenger jakker og sko utover er det rent så det er pinlig hvis det skulle komme noen (og disse barna blir oftes hentet før jeg får ryddet.. ;)

  Ha en super kveld..

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 4. Kjempefine stjerneknaggar!!!
  Skjønne støvlar der også;)

  Ønsker deg ein flott torsdag.
  Klem frå Mette.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...