onsdag 6. april 2011

6. APRIL...

... har vært akkurat passe slik jeg håpet den ville bli:-) Ett år eldre i dag, så vi har kost oss litt ekstra i det Blå huset denne dagen. Ikke noe stor feiring, men nystekte vafler, cookies, smoothie, hjemmelagd pizza og frisk frukt med vaniljesaus er noe av det vi har kost oss med idag. Min mor og tantebarn har vært på besøk, men regner med at det blir bursdagsfeiring med middag og kaker til helgen.

Nydelige buketter med blomster har jeg også fått, mine favorittblomster endatil;-) Jeg har også fått meg en ny postkasse - og den er like flott stor som liten;-) Kan du gjette hva slags postkasse jeg har fått?
Nå skal jeg rydde litt før min søster kommer innom en liten tur. 

ha en god onsdagskveld!6 kommentarer:

 1. Gratulerer såå masse med dagen..

  Høres ut som du har hatt en fin fin dag...

  Klem Birte

  SvarSlett
 2. Hipp hipp hurra for deg Agnes, høres ut som du ha hatt en koselig dag. Vi er like gamle vi da (visste vi dette fra før?) - jeg blir 32 den 30. ;)

  Kos deg med resten av dagen din, håper vi får se bilder av noen fine presanger :)

  Klem,
  Mari Ann

  SvarSlett
 3. Gratulerer med dagen din:-)
  Eg trur det er bruka postkasse du hat fått deg
  fine bilder
  klemklem:-)

  SvarSlett
 4. Gratulerer så masse med dagen!
  Og hvilken fin dag ♥
  Koselig med blomster og vaffler;)
  Tipper det er en Bruka Postkasse du har fått deg... eller?

  Ha en fin morgendag;)

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Gratulere sååå mye med dagen igår!!!
  Tippe på B R U K A eg:))
  Kos deg idag!

  Klem!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...